Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Засідання ради старшокласників «Лідер»

Засідання ради старшокласників «Лідер»

29 лютого 2024 року відбулося засідання ради старшокласників «Лідер» були присутні: голови осередків учнівського самоврядування 22 закладів освіти; Ніна СТАСЮК – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Тетяна МЕЛЕЩУК – головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Мирослава АНТОСЮК – методист Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради; Людмила БРУЯКА – практичний психолог Колківського ліцею. Модератором заходу була Христина ОХМАК – голова учнівського комітету Колківського ліцею.  

      На початку засідання присутні виконали гімн ради старшокласників та вшанували хвилиною мовчання всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, тих хто віддав своє життя за наше майбутнє! 

     З вітальним словом до присутніх звернулася Тетяна МЕЛЕЩУК – головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, яка побажала всім успіхів, віри у власні сили, невичерпного натхнення та величезної енергії для реалізації своїх мрій. 

   В рамках засідання відбувся тренінг «Основи тайм-менеджменту», який провела Людмила БРУЯКА – практичний психолог Колківського ліцею. Всі учасники тренінгу отримали важливі навички та інструменти для ефективного управління часом, які допоможуть їм краще організовувати свій час, підвищувати продуктивність і досягати своїх цілей. Також був проведений патріотичний квест «Україна понад усе!», який підготувала Мирослава АНТОСЮК – методист Центру дитячої та юнацької творчості. Для проведення квесту учасники засідання об’єдналися у 3 команди: «Ібіси», «Незламні», «Сонечко». Переможцями квесту стали учасники команди – «Ібіси». Цей квест став захоплюючим і зацікавив учасників різноманітними завданнями та загадками, що сприяло їхньому розвитку та спільній активності! Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Ніна СТАСЮК вручила дипломи всім учасникам патріотичного квесту, висловивши вдячність за їхню участь у квесті, сприяючи зміцненню командної спільноти та розвитку особистих навичок.

 На засідання ради старшокласників була запрошена Анна РОКА – голова Молодіжної ради при Дубровицькій міській раді, яка ознайомила учасників з Молодіжною радою, її функціями та побажала всім здійснювати свої ідеї та сприяти розвитку самоврядування школи та громади.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 216
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9