Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Тренінг в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Тренінг в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

17 лютого за підтримки фундації LEGO та РОІППО в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» на базі Дубровицького ліцею Дубровицької міської ради проведено тренінг для вчителів початкових класів, асистентів вчителя, вихователів груп продовженого дня Дубровицької територіальної громади. Усі учасники тренінгу працювали у творчих локаціях та провели ряд практичних вправ, використовуючи цеглинки LEGO та інтерактивні методи, що стимулюють творчу уяву та забезпечує можливість навчання через гру. Все це дає перспективи для досягнення найкращих результатів навчання школярів та допомагає зробити щоденні діяльності мотивуючими, радісними, значущими для дітей.


Висловлюємо подяку тренерам за змістовну, актуальну та цікаву інформацію; учасникам – за активність; адміністрації Дубровицького ліцею – за створені умови. Дякуємо за співпрацю заради найкращого майбутнього для наших дітей!


 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 509
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9