Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА
 
Головне меню
 
Провідник по сайту  »   » » Відбулися «Козацьки забави» до Дня захисту дітей

Відбулися «Козацьки забави» до Дня захисту дітей

     Дитяча посмішка і щасливі очі, мабуть, – найбільше багатство у світі. А свято 1 червня – День захисту дітей – ще раз нагадує нам про те, що веселе і щасливе дитинство має  бути у кожної дитини.

     І щоб подарувати діткам ще більше яскравих та позитивних емоцій у цей день у міському сквері працівниками культури громади було організовано козацькі забави, приурочені до Дня захисту дітей. Програма заходу була дуже різноманітна: це і квест «Пригоди Котигорошка та його друзів: Пес Патрон, Дракончик, Крутивус, Вернидуб», де аніматори зробили справжнє мегашоу, і різні ігри, розваги, конкурси, загадки та справжні козацькі змагання .

    На заході діти вкотре показали, наскільки вони щирі, винахідливі та талановиті.

Для любителів спорту в спортивно-оздоровчому комплексі «Горинь» відбувся турнір з мініфутболу серед юнаків та шахи серед дітей шкільного віку.

    Подарунком для дітей стали морозиво від приватних підприємців Олени Гумен і Іванни Бецан та солодощі, козацький узвар та каша сили від Котигорошка та його друзів.

    День захисту дітей – це не тільки веселе свято, а ще й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними людьми та громадянами своєї країни.

Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

     Бажаємо всім діткам на землі, рости в любові і ласці, нехай вони завжди залишаються веселими і життєрадісними та відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків! Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним.

    Дякуємо всім, хто долучився до свята, хто з щедрою душею подарував солодощі для наших діток, бо саме найдорожче для нас – це щаслива посмішка дітей.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  • Переглядів: 1 645
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9