Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА
 
Головне меню
 
Провідник по сайту  »   » » Фестиваль «Надія Дубровиччини-2023»

Фестиваль «Надія Дубровиччини-2023»

     01 червня 2023 року, у День захисту дітей, стартувало свято вшанування обдарованої, талановитої, інтелектуальної, творчої учнівської молоді, котра гідно представляла нашу територіальну громаду   упродовж 2022-2023 навчального року в області та на всеукраїнському рівні за результатами Всеукраїнських предметних учнівських олімпіад, науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, проєктів та різноманітних конкурсів, - фестиваль «Надія Дубровиччини-2023».

     На урочистостях була присутня Любов МАЦИГОН, заступник голови Сарненської районної державної адміністрації, яка спільно з  головою Дубровицької міської ради Богданом МИКУЛЬСЬКИМ та начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніною СТАСЮК привітали переможців обласних, всеукраїнських етапів інтелектуальних змагань, конкурсів та вручили переможцям обласних етапів олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук  сертифікати на отримання Премії міського голови, сертифікати учасників фестивалю «Надія Дубровиччини-2023», а також дипломи департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

     За підсумками 2022-2023 навчального року біля 200-сот (198) обдарованих учнів закладів освіти громади стали переможцями конкурсів інтелектуального, творчого, мистецького, науко-дослідницького спрямування обласного та всеукраїнського рівнів.

Так, у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН взяли участь 45 учасників конкурсу з 12-ти закладів загальної середньої освіти громади, які захищали свої роботи та постери  у 30-ти секціях із 11-ти  наукових відділень. Як результат – здобуто 23 призових місця (51% від кількості учасників): два перших, два других, дев’ятнадцять третіх. 

За обласним рейтингом, серед 36 територіальних громад області, що взяли участь в конкурсі МАН, Дубровицька міська рада посіла ІІІ місце в загальному обласному рейтингу.          У числі найкращих – команда школярів Дубровицького ліцею, що посіли 4 місце серед 134 закладів освіти області та вибороли 17 призових місць: два перших, п'ятнадцять третіх.       Два третіх місця здобули учні Крупівської  гімназії, по одному призовому місцю – учні Дубровицького ліцею №2, Колківського, Сварицевицького ліцеїв  та Мочулищенської гімназії.

     У січні-лютому 2023 року учасниками ІІІ (обласного) етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад стали 28 учнів із 5-ти закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської ради. У 2022-2023 н.р. зазначені змагання проводилися у дистанційнійному форматі на платформі HUMAN Школа з використанням системи відеоспостереження Google Meet. Усього на обласному рівні здобуто 16 призових місць: І-х – 3; ІІ-х – 5;  ІІІ-х – 8. Серед них командою учасників з Дубровицького ліцею здобуто: І-х – 2 місця, ІІ-х – 4 місця, ІІІ-х – 6 місць. Учасники із Селецького ліцею ім.. Олега Ващишина здобули: І-х – 1 місце, ІІІ-х – 1 місце, із Залузького ліцею – одне ІІ місце, із Дубровицького ліцею №2 – одне ІІІ місце.

     Цьогоріч маємо два третіх місця у фінальному (ІV) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології:

- Кренько Богдана Олегівна, ІІІ місце (11 клас), Дубровицький ліцей, вчитель Пінчук Наталія Миколаївна;

- Голяка Леся Миколаївна, ІІІ місце (9 клас), Селецький ліцей, вчитель Дворак Тетяна Володимирівна! (А також - 4 місце на фіналі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії: Мосійчук Микола Володимирович, учень 11 класу Дубровицького ліцею (вчитель Ремезюк Таміла Валеріївна).

     Учнівськими командами закладів загальної середньої освіти громади завойовано звання дипломантів та лауреатів, здобуто  у творчих, екологічних, наукових заочних, дистанційних та онлайн-конкурсах всеукраїнського рівня – 54 призових місця, обласного -  68 призових місць.

     До літопису  перемог у творчих, технічних конкурсах  долучено 24 призових місця  обласного та 7 - всеукраїнського рівнів вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

     Долучилися до успіху учні Музичної школи Дубровицької міської ради, якими упродовж навчального року у фахових музичних конкурсах здобуто 2 призових місця та 3 грамоти про відзнаку на обласному,  4 призових місця на всеукраїнському та 6 призових місць  на міжнародному рівнях.

     Фестиваль не закінчився урочистостями, адже для усіх нагороджених школярів було організовано солодкий стіл в кафе. Ведучою розважальної частини була неперевершена Марія ЯЦУТА, учениця 11 класу Колківського ліцею, яка прекрасно зорганізувала інтерактивне спілкування усіх присутніх.

     І тому, в рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, фестиваль крокуватиме кожним закладом освіти громади як  мить тріумфу для всіх, хто своєю працею, талантом, розумом зробив  внесок у розвиток  майбутнього.

 

 

 



 

 


 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 966
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9