Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Відбувся благодійний концерт « ВЕЛИКДЕНЬ – ДОБРИЙ ДЕНЬ»

Відбувся благодійний концерт « ВЕЛИКДЕНЬ – ДОБРИЙ ДЕНЬ»

   Віру, надію, любов плекає кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів та молитов долучається до допомоги нашим воїнам. Сьогодні, 17 квітня, за ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради у міському сквері, біля будинку культури, відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

   Працівники культури, освіти, централізованої бібліотечної системи та музичної школи Дубровицької громади підготували гостям заходу насичену пісенну програму, де дзвінко лунали патріотичні пісні, що славлять мужніх воїнів та підтримують родини тих, хто чекає своїх рідних з передової.

   Справді, українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучатиме по-новому- пісня України, яка перемогла.

   Із метою збереження та пропагування українських традицій, формування бережливого ставлення до національних цінностей, у центрі міста до свята Паски облаштовано Великоднє містечко. Святкові писанки та дерево МРІЇ підготували працівники закладів культури та централізованої бібліотечної системи задля того, аби не тільки жителі Дубровиччини  могли насолодитись атмосферою свята, а й переселенці, які зараз проживають у Дубровицькій громаді.

   Родзинкою заходу стали листівки гарного настрою, отримавши яких у кожного стає на душі тепло, а на обличчі з'являється щира посмішка.

   Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! Ваші кроки, Ваша згуртованість наближають таку жадану ПЕРЕМОГУ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 377
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9