Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»

Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»

   Упродовж першої декади березня 2023 року узв’язку з обставинами, пов’язаними з воєнним станом та дотриманням законодавства України вчастині запобігання поширенню в Україні гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусною інфекцією SARS-COV-2 в дистанційному форматі серед закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської радибуло проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» з тематики «Луки мого дитинства». До участі в І (відбірковому) етапі конкурсу запрошувалися по 1 команді від закладу освіти (6 учнів віком від 11 до 17 років).    Командам-учасникам пропонувалося заздалегідь записати виступи і розмістити на каналі Youtubeіз відкритим доступом: відеоролик, який має демонструвати презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності колективу (тривалість до 5 хвилин) тавідеозапис конкурсного виступу, в якому має бути розкрита тема заходу «Луки мого дитинства» (тривалість до 20 хвилин). Із поставленими завданнями справилися команди з трьох закладів освіти громади: Дубровицького №2, Колківського та Селецького ім. О. Ващишина ліцеїв.

   Відповідно до рішення журі, переможцями стали:

І місце команда «Ecolife» Дубровицького ліцею №2 (керівник Чирук Ірина Василівна) у складі: Пінчук Катерини, Одейчук Дарини, Лущук Олександри, Годунко Анни, Мостової Елеонори, Чирук Євгенії;

ІІ місце – команда «Fornature» Колківського ліцею (керівник Яцута Віта Віталіївна) у складі: Охмак Христини,Таборовець Тетяни, Олексійовець Оксани, Олексійовець Аліни, Яцути Діани, Олексійовець Аліни.

ІІІ місце – команда «Екологи» Селецького ліцею ім. Олега Ващишина (керівник Мисько Оксана Григорівна) у складі: Придюк Богдани, Стасько Анастасії, Мухіна Івана, Хомич Антоніни, Дворака Леоніда, Яковець Іванни.

   До участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільнийдім» рекомендується команда «Ecolife» Дубровицького ліцею №2. Бажаємо успіху!

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 070
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9