Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Віншування учасників І (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»

Віншування учасників І (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»

Україно моя! Чисті хвилі ланів,

Променисті міста, голубінь легкокрила!

Україно! Сьогодні звірів-ворогів

Ти грудьми вогняними зустріла.

 

Україно, живого труда сторона,

Зорі ясні, погожії, тихії води!

Україно! Ти в славній борні не одна,

В ній з тобою під стягом вкраїнськім— народи!

   Сьогодні Україна та український народ переживає важкі часи. Щодня у складних бойових умовах, під шквалом куль та снарядів, ціною свого життя Збройні Сили України перешкоджають штучному роз’єднанню країни, демонструючи кращі риси захисників Вітчизни, а саме незламність українського народу. У єдності – наша сила. У єдності, коли кожен тримає свою частинку фронту, роблячи це відповідально та самовіддано, адже ми досі щодня і щохвилини виборюємо нашу незалежність і свободу.

   Після проведеної децентралізації та адміністративно-територіальних реформ, змінилися умови проведення професійного вчительського конкурсу, і уже другий рік поспіль найпершим етапом конкурсних випробувань  став обласний рівень.

   Цьогоріч  10  педагогів із Дубровицького ліцею, Дубровицького ліцею №2, Залузького, Сварицевицького ліцеїв, Заслуцької гімназії, Зеленської, Лісівської, Озерської філій Сварицевицького ліцею в напруженій боротьбі розуму, ідей, пошуку, таланту, творчості  серед  78-ми  педагогів Рівненщини 15-16 лютого 2023 року взяли участь у боротьбі за звання  кращого вчителя у номінаціях «Початкова освіта», «Фізична культура», «Основи здоров’я».

   06 березня 2023 року відбулося віншування педагогів нашої громади - учасників І (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» відповідно до номінацій:

  • Початкова освіта:

-       Капітан Людмила Валеріївна - Дубровицький ліцей;

-       Боковець Тетяна Степанівна - Сварицевицький ліцей;

-       Воробей Тетяна Володимирівна - Дубровицький ліцей №2;

-       Котяш Оксана Іванівна - Залузький ліцей;

-       Харківець Людмила Андріївна - Заслуцька гімназія;

-       Вишневська Олена Сергіївна - Зеленська філія Сварицевицького ліцею;

-       Салівонова Людмила Іванівна - Лісівська філія Сварицевицького ліцею;

-       Серко Наталія Володимирівна - Озерська філія Сварицевицького ліцею.

  • Фізична культура: Жакун Юлія Михайлівна, Залузький ліцей.
  • Основи здоров'я: Мацерук Марія Степанівна, Дубровицький ліцей №2.

   Учасників півфіналу та відбіркового туру І (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» привітали та вручили подяки, сертифікати на отримання грошової винагороди начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Стасюк, голова профспілки працівників освіти Віра Твердюк.

   У час, коли ми щодня і щохвилини виборюємо нашу незалежність і свободу, надважливим є, аби кожен тримав свою частинку фронту, роблячи це відповідально та самовіддано.

   Для педагогів ЗЗСО громади, які  взяли участь у боротьбі за звання кращого вчителя, звучали слова вдячності, патріотичні пісні та щирі побажання не опускати руки, не зупинятися на досягнутому, а йти впевнено до професійних  здобутків, шукаючи нові шляхи для успіху і перемоги. Адже якою б не була оцінка високопрофесійних спеціалістів, найвищий бал Учителю можуть поставити тільки учні, вихованці. Мільйон призів не зможуть замінити посмішку дитини та вдячність батьків. Це – сенс життя справжнього УЧИТЕЛЯ. І як же важливо учителю знати, що слід, залишений ним у дитячому серці - це слід доброти, любові  та вдячності. Сьогодні ж переживаємо надскладний етап у становленні держави, який здолаємо з честю, а здобута Перемога на фронті стане надійним підмурівком Незалежної України. Слово  Вчителя стало духовним мечем нації, а відтак - СВІТЛО ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕ ТЕМРЯВУ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 855
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9