Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022-2023 н.р.

Завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022-2023 н.р.

   Упродовж січня-лютого 2023 року 28 учнів із 5 закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської ради, які попередньо стали переможцями районного етапу,  взяли участь в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. У 2022-2023 н.р. зазначені змагання  проводилися у дистанційнійному форматіна платформі HUMAN Школа з використанням системи відеоспостереження GoogleMeet.

   Усього на обласному рівні здобуто 16 призових місць:

   І-х місць – 3 (2 з біології -  Голяка Леся Миколаївна, учениця 9 класуСелецькоголіцеюім. О.Ващишина (учитель Дворак Тетяна Володимирівна) та Кренько Богдана Олегівна, учениця 11 класу Дубровицько голіцею (учитель Пінчук Наталія Миколаївна), 1 з хімії - Мосійчук Микола Володимирович, учень 11 класу Дубровицького ліцею (вчитель Ремезюк Таміла Валеріївна);

   ІІ-х місць5 (2 з інформатики - учні з Дубровицького ліцею Самолюк Іван, 8 клас, та Стельмах Михайло, 10 клас, - вчитель Паламарчук Юрій Степанович, 1 з інформаційних технологій - Ляшко Леся Ігорівна, учениця 10 класу Дубровицького ліцеючитель Паламарчук Юрій Степанович), 1 з німецької мови - Сайчишин Каріна Миколаївна, учениця 11 класу Дубровицького ліцею (вчитель Дулінець Ольга Миколаївна), 1 з хімії - Годунко Альона Миколаївна, учениця 9 класу Залузького ліцею (вчитель - Жакун Марія Трохимівна);          

   ІІІ-х місць8 (2 з математики - Ковальчук Іванна Федорівна, учениця 10 класу Селецького ліцею ім. О.Ващишина (учитель Рабешко Світлана Володимирівна) та Буткевич Богдан Олександрович, учень 11 класу Дубровицького ліцею (учитель Островець Ірина Миколаївна), 1 з інформаційних технологій- Ткач Олександр Олександрович, учень 11 класу Дубровицького ліцеючитель Паламарчук Юрій Степанович), 1 з німецької мови - Кондрашина Борислава Борисівна, учениця 9 класу Дубровицького ліцею (вчитель Дулінець Ольга Миколаївна),1 з правознавства - Шибанова Марія Вячеславівна, учениця 11 класу Дубровицького ліцею №2(вчитель Дука Сергій Вікторович), 1 з астрономії - Деркач Агнія Олександрівна, учениця 10 класу Дубровицького ліцею (вчитель Місяйло Лідія Володимирівна), 1 з фізики - Кушнір Олександр Володимирович, учень 11 класу Дубровицького ліцею(вчитель Кушнір Володимир Володимирович), 1 з хімії - Дерачиць Святослав Володимирович, учень 9 класу Дубровицького ліцею (вчитель - Ремезюк Таміла Валеріївна).

   Цього року у зв’язку з обставинами, пов’язаними з воєнним станом та дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню в Україні гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусною інфекцією SARS-COV-2, а такожу зв’язку з тим, що після проведеної децентралізації та адміністративно-територіальних реформ змінилися умови проведення етапів учнівських олімпіад з навчальних предметів, -знизився кількісний показник участі школярів ЗЗСО нашої громади в обласних олімпіадах (минулого року, наприклад, було 49 учнів із 10-ти закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської ради (не враховано обласну олімпіаду з біології, яка  минулого навчального року не була проведена у зв’язку із введенням воєнного стану), а в 2023 році в обласних олімпіадах брали участь 28 учнівіз 5-ти закладів). Проте, якісний показник результативності участі школярів в ІІІ етапі олімпіад цього року вищий за минулорічний.      Прослідковуємо тенденцію по роках: якщо в 2010 році лише третина учасників обласних олімпіад стали призерами  (29,6 %,), то у наступні роки показник зростав: в 2011 році - 39 %,  в 2012 році- 48,6%, 2013 році- 59 %, 2014 році – 47,7 в 2015 році– 45 %, у 2016 році – 50 %, у 2017 році -55,8 % , у 2018 році - 43,4%, у 2019 році – 45,8 %, у 2020 році -50,7 %, у2022 роцізнизився - 40,8 %від загальної кількості учасників обласних олімпіад, а в 2023 році –цей показник становить 57 % призових місць від загальної кількості учасників.

   Обласний етап – завершився. Однак не для всіх учасників та переможців обласних олімпіад завершилися Всеукраїнські учнівські олімпіади ІІІ (обласним) етапом. Ми маємо цього року нагоду вболівати за наших абсолютних переможців обласних змагань на фінальному, IV, етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад-2023! Щиро зичимо кожному успіху та перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • Переглядів: 885
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9