Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Підбито підсумки конкурсу вітальних листівок до Дня Збройних cил України!

Підбито підсумки конкурсу вітальних листівок до Дня Збройних cил України!

   Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Наші воїни повсякчас оберігають незалежність України. І сьогодні, коли рф здійснює повномасштабні воєнні дії на території української держави, наші захисники і захисниці продовжують непохитно і гідно обороняти Батьківщину.

   До Дня Збройних сил України слова вдячності та підтримки захисникам та захисницям, які щоденно боронятьУкраїну, підготували учні закладів загальної середньої освіти громади.

   Понад 500 учнівських вітальних листівок подано на конкурс. Це листівки, які виготовлені власноруч, куди кожна дитина вклала  душу і серце, намалювала свій малюнок, розфарбувала, написала щирі слова подяки для наших воїнів, дехто навіть додав солодкий подарунок.

   Ці листівки ми передамо нашим воїнам, які є прикладом хоробрості, мужності, незламності і сили для дітей і дорослих, як вдячність за те, що наші діти та молодь мають змогу навчатися і розвиватися, а ми, дорослі, – продовжувати працювати та допомагати нашим ЗСУ.

   Як зазначив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний«У жорстоких боях, під сталевим дощем ворожих снарядів Збройні сили України творять світову історію. Ми обрали шлях воїнів, щоб захистити наших дітей». 

   Тож дякуємо нашим Збройним силам України за стійкість, мужність, відвагу, нашу безпеку.  

   Ми на своїй землі!Все буде Україна! Разом до Перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 521
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9