Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Проведено тренінгову програму «Є – МОЛОДЬ»

Проведено тренінгову програму «Є – МОЛОДЬ»

   28 жовтня 2022 року, секретарем  молодіжної ради   при Рівненській  обласній державній адміністрації  Ігорем ХОМЕНКО у партнерстві з ГО «Активне Рівне», членом  молодіжної ради  при Рівненській ОДА, головою  ГО «Центр суспільного розвитку та ініціатив» Дмитром  Свердлюком,   в рамках  ініціативи  «Діалоги перемоги: участь молоді  у відновленні України» проведено тренінгову програму «Є – МОЛОДЬ» для учнівської молоді Дубровиччини. Дана програма реалізується у партнерстві із Міністерством молоді та спорту України та ГО «Молодіжна платформа» за підтримки проєкту ПРООН «Громадське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що фінансується МЗС Данії.

   У тренінговій програмі активну участь прийняла учнівська молодь: Олександр Лясковець,  Оксана Семеняка,  Наталія Шевчук, Анастасія Гладка, Дарина Колода (Дубровицький ліцей),  Марія Яцута,  Іванна Кухарець (Колківський ліцей), Яна Полюхович, Єлизавета Легка (Сварицевицький ліцей). Учнівська молодь  мала можливість  отримати навички в наступних сферах:

1.Командотворення.

2.Основи публічного виступу.

3.Проєкти та кризовий менеджмент.

   Всі учасники тренінгової програми отримали сертифікати.

   Набуті знання допоможуть нашій молоді розробити свої  проєкти та   можливість реалізувати молодіжні  ініціативи  у нашій  громаді.

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 630
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9