Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Працівники освіти Дубровиччини зустрілися для відзначення найкращих з нагоди Дня працівників освіти!

Працівники освіти Дубровиччини зустрілися для відзначення найкращих з нагоди Дня працівників освіти!

   У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли звуки осіннього падолисту супроводжуються залпами вибухів та воєм сирен, працівники освіти Дубровиччини зустрілися для відзначення найкращих.
   Цьогоріч війна внесла свої корективи у будні і свята кожного українця… Вперше свято до Дня працівників освіти було присвячене цвіту нашої громади, його славним синам: Івану Придюку та Івану Клюйку, котрі у розквіті сил віддали своє життя за волю і кращу долю України - героям, посмертно нагородженим Орденом «За мужність»! 25 працівників освіти Дубровиччини зброєю і власним серцем прикривають від підступної навали окупантів Україну!

   В переддень свята для кожного мобілізованого працівника закладів освіти відділ освіти та рада профспілки працівників освіти за сприяння трудових колективів надіслала вітання та посилочки, наповнені теплом сердець освітян.
   Сьогоднішнє свято - це свято зі сльозами на очах, адже стояли вони в усіх: і в педагогів-переселенців, що були запрошені на свято, і в ветеранів педагогічної праці, що цьогоріч пішли на заслужений відпочинок, і в новопризначених вчителів, які лише розпочинають свою педагогічну діяльність.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  • Переглядів: 2 207
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9