Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Освіта Дубровиччини

Освіта Дубровиччини

ОСВІТНІЙ ФРОНТ

   Під таким гаслом 30 серпня 2022 року відбулася серпнева  конференція освітян Дубровицької громади, учасниками якої в офлайн-форматі стали керівники закладів загальної середньої освіти, педагоги-лідери із підготовки учнів до національного мультипредметного тесту,директори міських закладів дошкільної освіти, в онлайн-форматі - педагоги усіх закладів загальної середньої та дошкільної освіти Дубровицькоїх міської ради.

   У єдину освітянську родину об’єднали учасників конференції хвилина мовчання за загиблими у війні, ГімнУкраїни, який звучав у цей день по особливому щемно і натхненно.

Заступниця начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Олена РАБЕШКО ознайомила присутніх з  діалоговими платформами, за якими відбувалась освітянська зустріч.

   У рамках  Діалогової платформи «Успіхи освітянського фронту» модератор Ніна СТАСЮК, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради,спрезентувала досягнення педагогів у 2021-2022 навчальному році, закцентувала увагу на системній, успішній діяльності  педагогів у професійних конкурсах та учнівських інтелектуальних, творчих змаганнях.

   Спікер діалогової  платформи заступник голови Дубровицької міської ради Микола КУХАРЕЦЬ нагородив грамотами міської ради педагогів, які підготували учнів, що здобули 21 двохсотбальний результат у національному мультипредметному тестуванні, а Ніна СТАСЮК вручила педагогам сертифікати на отримання грошової винагороди за високий рівень викладання навчальних предметів.

   На діалоговій  платформі «ОСВІТЯНСЬКИЙ ФРОНТ.ВИКЛИКИ. РИЗИКИ.  ВПЕВНЕНИЙ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ» модератор Ніна СТАСЮК окреслила першочергові  завдання освіти у 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану. Спікер діалогової платформи Володимир Кушнір, директор Дубровицького ліцею, зупинився на проблемахстворення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану; спікер Руслан Ревук, директор Колківської гімназії – доніс до присутніх проблеми інформатизації, комп’ютеризації, цифровізації закладу освіти.З питанням «Основні аспекти національно-патріотичного виховання у вимогах сьогодення» виступила спікер Оксана Яцута , заступниця директова Сварицевицького ліцею.

   Учасниками діалогової платформи  «Нова українська школа: упровадження  державного стандарту базової середньої освіти   в умовах  воєнного стану у 2022-2023 навчальному році. Досвід, проблеми, ризики» НадієюЛущик,головним спеціалістом відділу та модератором платформи, спікерами Вітою Пришко , директоркою Крупівської гімназії, Аллою Анішкевич, заступницею  директора Сварицевицького ліцею, Ларисою  Котяш, вчителькою  української мови та літератури Залузького ліцею піднято проблеми викликів  та ризиків на шляху упровадження  державного стандарту базової середньої освіти, рівня медіаграмотності  учасників освітнього процесу в умовах війни , формування мовної компетентності здобувача освіти  як пріоритетного завдання Нової української школи.

   У ході роботи конференції відбувся відвертий  професійний, управлінський діалог.

   Діалог не для простого спілкування, а як інструмент, що допомагає зрозуміти іншого.

   Діалог, як інформаційний імунітет.

   Діалог заради позитивних реформ та суспільного єднання.

   Успішного старту у 2022-2023 навчальному році!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 4 140
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9