Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Фінішувало національне мультипредметне тестування – 2022

Фінішувало національне мультипредметне тестування – 2022

    Завершилося національне мультипредметне тестування випускників закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської ради. В основній сесії у Дубровицькому пункті тестування  працювали 534 учасники , у додатковій сесії -27 учасників з Дубровицької, Миляцької, Висоцької територіальних громад та Зарічненщини. Зі шкіл Дубровицької громади – 227 учасників в основній та 8 у додатковій сесіях. Цьогоріч учасники НМТ упродовж 120 хвилин працювали з тестами з історії України, української мови  та з математики. За результатами тестування випускники отримали 21 максимальний результат 200 балів : 20  двохсотбальних результатів в основній ( Дубровицький НВК «Ліцей-школа» - 8 результатів по 200 балів, Дубровицька ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 – 5 результатів по 200 балів, Орв’яницький ЗЗСО І – ІІІ ступенів - 2 результати по 200 балів,Селецький ЗЗСО І – ІІІ ступенів імені О.Ващишина -3 результати по 200 балів , Великоозерянський НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ» , Мочулищенський ЗЗСО І – ІІІ ступенів - по 1 двохсотбальному результату ) та 1 двохсотбальний результат у додатковій сесіях. Якісний результат – 200 балів з історії України – долучила до скарбниці учнівського успіху учасниця додаткового тестування Тетяна Мороз, учениця Колківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів.

   Професійність педагогів дозволила організувати якісну роботу пункту проведення НМТ. А до  роботи в якості персоналу було залучено 14 педагогів із Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Дубровицької  загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2, Селецького закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені О.Ващишина. 

   Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту щиро дякує усім, хто був причетний до організації НМТ- 2022 :

керівникам закладів освіти І – ІІІ ступенів та їх заступникам з навчально-виховної роботи, класним керівникам 11-х класів, керівнику та помічнику керівника пункту тестування, залученому персоналу, педагогам, які працювали з учнями  над поглибленням знань з предметів НМТ, які супроводжували учнів до пункту тестування. А ще – батькам випускників, які створювали умови для навчання дітей, підтримували їх упродовж усього періоду зовнішнього незалежного тестування.

   Бажаємо успіхів нашим випускникам у вступному процесі  до вищих навчальних закладів! Нехай збудуться мрії, а навчання в українських вишах  буде мирним, приємним, ефективним!

 

  • Переглядів: 1 602
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9