Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

   Відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради 30 травня 2022 року на базі центру дитячої та юнацької творчості  проведено нараду директорів закладів дошкільної освіти.

   В ході наради було обговорено ряд важливих питань. Зокрема, Ніною Стасюк – начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради разом з керівниками закладів дошкільної освіти обговорено питання мережі закладів дошкільної освіти на 2022-2023 н.р.

   Тетяна Твердюк – директор інклюзивно-ресурсного центру ознайомила присутніх із результатами моніторингу впровадження інклюзивної освіти у закладах дошкільної освіти Дубровицької міської ради та розповіла про подальші кроки   організації інклюзивного навчання у дошкільній освіті.

   Віра Твердюк -  голова Дубровицької об»єднаної  територіальної організації профспілки працівників освіти у своєму виступі детально надала роз»яснення з питань трудових відносин  при оптимізації мережі закладів дошкільної освіти та практику застосування трудового законодавства у галузі освіта під час дії правового режиму  воєнного стану.

   Галина Рабешко – головний спеціаліст  відділу обговорила з керівниками закладів дошкільної освіти  питання завершення 2021/2022 н.р. в умовах воєнного стану, звернула увагу на важливість забезпечення якості дошкільної освіти та формування  внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти громади.

   Алла Лещук – інженер з охорони праці  наголосила на   важливості розроблення мобілізаційних планів у закладах дошкільної освіти та дотримання норм використання лімітів споживання електроенергії.

   За результатами наради дані  протокольні доручення.                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 868
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9