Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » «Освітянська родина – єдина!»

«Освітянська родина – єдина!»
  1.    23 травня 2022 року чергова нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти  розпочалась з приємних привітань ювілярки – Олени АВРАМИШИН, яка,  20 травня,  відсвяткувала свій 60- й День народження. Начальник відділу Ніна СТАСЮК разом з головою профкому Вірою ТВЕРДЮК та радою директорів щиро привітали та  вручили пам’ятний  подарунок.

   Рада профспілки та  відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради опікуються всіма освітянами, які знайшли прихисток від жахіть війни на Дубровиччині. На сьогоднішню нараду керівників закладів освіти нашої громади була запрошена директор Костянтинівського загальноосвітнього закладу №15 І-ІІІ ступенів Донецької області Людмила ГЛАДИШ, яка разом із трьома дітьми більше місяця прожаває у Дубровиці як тимчасово переміщена особа. Присутні із співчуттям і хвилюванням слухали розповідь пані Людмили про жахіття війни, життя під обстрілами, руїни рідної школи, яку розбомбили рашисти 16 травня,  проблеми в організації навчального процесу, а також поділилася досвідом ведення електронних класних журналів та щоденників педагогами її закладу в умовах війни. 

   Ми єдина освітянська родина! І  хочемо, щоб кожен у нас  не був обділеним увагою. Відділ освіти, директори шкіл, рада профспілки та уповноважені особи громадського об’єднання «Рада директорів навчальних закладів» подарували Людмилі Анатолівні та синочкам наш оберіг – рушник  та вишиванки.

Дякуємо пані Людмилі, що долучилась до наради, а також за  корисні поради та відверту бесіду!!! Розуміємо, що саме сьогодні так важливо відчувати підтримку від колег-однодумців!

   На порядку денному сьогоднішньої наради були окреслені такі питання:

1.Про нормативно-правові аспекти організованого закінчення 2021-2022 навчального року та проведення національного мультипредметноготестування 2021-2022.

Лущик Н.М., головний спеціаліст

Таборовець Т.Ф., інспектор з методичної роботи

2.Про формування перспективної мережі закладів освіти на 2022-2023 н.р. та набір учнів до 1-х та 10-х класів.

Лущик Н.М., головний спеціаліст

3.Про роботу закладів освіти щодо організації та проведення атестації педагогічних працівників.

Чернюк О.І., інспектор з методичної роботи

4.Стан та перспективи розвитку інклюзивної освіти Дубровицької ТГ.

Твердюк Т.Б., директор ІРЦ

5.Різне.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Переглядів: 2 002
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9