Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Методичне об’єднання вчителів трудового навчання і креслення

Методичне об’єднання вчителів трудового навчання і креслення

   11 листопада 2021 року проведено засідання територіального методичного об’єднання вчителів трудового навчання і креслення закладів загальної середньої освіти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради з теми: «Особливості використання STEM-технологій в навчанні трудового навчання та курсу «Технології».

   Педагогічна зустріч відбулася в онлайн форматі на платформі Google Meet. Присутніми були 24 вчителі з різних закладів загальної середньої освіти громади. Упродовж теоретичної частини засідання розглянуто питання: про результати проведення міжшкільного туру І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, складання плану самоосвіти вчителя, обговорення нового Державного стандарту базової середньої освіти.

   У практичній частині засідання Буткевич О. І. (Орв’яницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів) ознайомила з особливостями використання STEM-технологій в навчанні трудового навчання. Своїм досвідом роботи про використання STEM-технологій при виготовленні творчих проєктів на уроках технологій поділився Стельмах П. П. (Орв’яницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів). Надієвець Л. М. (Сварицевицький ОЗЗСО І-ІІІ ступенів) розповіла, як використовує STEM-технології в позаурочній роботі, а саме – шкільний театр мініатюр. Про реалізацію компетентнісного підходу в освітній практиці вчителів трудового навчання ділився досвідом Крупко М. І. (Сварицевицький ЗЗСО).

Модератором заходу була -

Олена Іванівна Буткевич, керівник територіального методичного обєднання.

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 816
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9