Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Семінар-практикум педагогів-організаторів

Семінар-практикум педагогів-організаторів

 Територіальне методичне об’єднання педагогів-організаторів – це, в першу чергу, осередок формування ефективних форм та методів виховної діяльності, який працює над підвищенням рівня фахової майстерності педагогів-виховників,  формуванням компетентної особистості, здатної до самоосвіти і саморозвитку, подальшої самореалізації.

   У п’ятницю, 29 жовтня 2021 року, відбулася онлайн-зустріч педагогів-організаторів Дубровицької громади з теми «Співпраця між педагогом-організатором та класними керівниками як основа у сприянні ефективного учнівського самоврядування» у формі семінару-практикуму.

   Під час теоретичного блоку  з допомогою  головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Галини Захарівни Рабешко обговорили питання «Спільно формуємо особистість на засадах Нової української школи»; із заступником директора з виховної роботи Бережківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Чмуневич Надією Мусіївною – «Управлінський аспект у системі виховної діяльності закладу освіти». Керівник територіального методичного об’єднання педагогів – організаторів закладів загальної середньої освіти Дубровицької громади Сергеєва Оксана Дмитрівна акцентувала увагу на «Співпраці педагога-організатора та класних керівників як умови формування ефективного учнівського самоврядування».

   У практичному блоці учасники семінару мали можливість познайомитися з організацією учнівського самоврядування у класі. З цим питанням перед педагогами-організаторами виступила класний керівник Бережківського закладу освіти Кузло Наталія Іванівна. Педагог-організатор Заслуцького НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Бруяка Галина Герасимівна презентувала проєкт «Педагог-організатор зможе все…» і познайомила колег зі своїм досвідом роботи на шляху формування продуктивної співпраці з класними керівниками школи. До ситуаційного коучингу підключилася педагог-організатор Дубровицької загальноосвітньої школи №1 Хомич Жанна Вікторівна, яка зпрезентувала творчі педагогічні ідеї, що вразили неординарним підходом розтлумачення проблем, які постають у роботі  педагога-організатора.

   На закінчення зустрічі до всіх звернулася керівник методичного об’єднання з побажаннями колегам реалізувати усі задуми, творчого і професійного зростання.

Оксана СЕРГЕЄВА, керівник територіального

методичного об’єднання педагогів-організаторів

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 

  • Переглядів: 1 478
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9