Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Вручення свідоцтв випускникам

Вручення свідоцтв випускникам

    Сьогодні 14.06.2024 року відбулася урочиста подія – вручення свідоцтв з відзнакою випускникам 11 класу закладів загальної середньої  освіти Дубровицької міської ради. Окрім того, найкращі учні були нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» та срібними медалями «За досягнення у навчанні».

       Цей день став особливим для кожного випускника. Вони пройшли довгий шлях, сповнений знань, нових відкриттів та випробувань. Кожен з них доклав максимум зусиль, щоб досягти відмінних результатів, і сьогодні вони отримали заслужене визнання.

      На заході були присутні не лише учні та їхні батьки, а й представники місцевого самоврядування та гості. Всі вони стали свідками цього важливого моменту у житті наших випускників. З вітальними словами виступили міський голова Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Ніна СТАСЮК, які відзначили значні успіхи випускників і висловили щирі побажання подальших перемог.

   Особливий момент заходу – вручення подяк батькам випускників міським головою. Це визнання їхньої підтримки, відданості та сприяння у вихованні таких талановитих дітей.

   Вітаємо наших випускників з цим важливим досягненням! Бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні, професійному зростанні та в особистому житті. Нехай цей день стане яскравим стартом на шляху до нових звершень і перемог!

     Дякуємо всім, хто був частиною цього свята. Ми пишаємося нашими учнями і впевнені, що їх чекає велике майбутнє!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  • Переглядів: 1 160
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9