Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Вітаємо переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді в номінації «Образотворче мистецтво»

Вітаємо переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді в номінації «Образотворче мистецтво»


    30 листопада 2023 року у місті Києві на базі Українського державного центру позашкільної освіти були підведені підсумки фіналу з малюнків Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», присвяченого Дню Збройних Сил України.

    Метою конкурсу було надання моральної підтримки воїнам, поширення патріотизму та громадянської свідомості і відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей.

    Участь у конкурсі взяли вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших закладів освіти України. Цьогоріч було подано 1535 дитячих робіт з 22 регіонів України.

    Відповідно до умов проведення конкурсу та на підставі рішення журі  переможцями  в  номінації  «Образотворче мистецтво» стали:

    Георгієва Яна, учениця 9 класу Дубровицького ліцею №2 Дубровицької міської ради, робота «Разом до свободи», вчитель Конончук Микола Григорович (Диплом ІІ ступеня).

    Салівонова Альбіна, учениця 7 класу Берестівського ліцею Дубровицької міської ради, робота «За нашу свободу», керівник Салівонова Тетяна Миколаївна (Диплом ІІІ ступеня).

     Красько Аліна, учениця 10 класу Берестівського ліцею Дубрвицької міської ради, робота  «Перемога за нами», керівник Удодік Надія Володимирівна (Диплом ІІ ступеня).


 

 


 

  • Переглядів: 2 537
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9