Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій

Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій

26.03.2018 року в приміщенні Дубровицького РМК відбулося засідання районного семінару-практикуму вчителів математики з теми «Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій»(кер. Ващишина Т.П.) за матеріалами Колківського НВК. Учитель Колківського НВК Крутій В.П. в своїй доповіді ознайомив учасників з новими інформаційно-компʼютерними технологіями, аГодунко О.А. продемонструвала відеоурок математики з застосуванням нових технологій навчання. В обговоренні уроку взяли активну участь учителі шкіл. Досвідом роботи з теми семінару поділилися Полюхович О.А., вчитель математики Сварицевицького НВК. Керівник семінару-практикуму Ващишина Т.П., вчитель математики Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.№2, підготувала презентацію на тему «Формування інноваційної особистості вчителя та учня шляхом упровадження в навчально-виховний процес нових освітніх технологій в Концепції Нової української школи». Учитель математики Дубровицького НВК Чудінович Л.О. ознайомила вчителів з матеріалами обласного семінару.

Учитель математики Велюнського НВК Карпович О.І., учасник освітнього проекту «Міксіке» в Україні з усного рахунку «Прангліміне-2018» розповів про конкурс та його завдання. Він зайняв у обласному етапі конкурсу ІІІ місце , а учениця І класу Мельник Поліна – ІІ місце, на Всеукраїнському рівні - УІІІ місце і мріє про Міжнародний етап.

Методист РМК Т.В. Лаврович проаналізувала результати участі учнів району в обласних олімпіадах та МАН. А також зосередила увагу учасників на підготовці учнів до ДПА та ЗНО.

 
 

Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій

 

Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій

 

Викладання математики з використанням інформаційно-компʼютерних технологій

 


  • Переглядів: 7 311
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9