Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

21 березня 2018 року на базі Миляцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ» Миляцької ОТГ, в рамках співпраці, проведено нараду-семінар заступників директорів з виховної роботи та керівників шкільних музеїв з теми «Формування ціннісних ставлень особистості через виховні центри навчального закладу».

У заході приймали участь завідувач сектору освіти Миляцької ОТГ Якубович С.П., головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Рабешко Г.З., методист з виховної роботи комунальної установи «Дубровицький районний методичний кабінет» Кот В.І. Учасниками наради-семінару також були заступники директорів з виховної роботи та керівники шкільних музеїв Висоцької ОТГ.

Головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Рабешко Г.З. наголосила, що цінності і ставлення формуються шляхом якісної освіти і вихованості.Сьогодні перед шкільними музеями постає завдання адаптуватися до вимог ХХІ століття, створити відкриту систему єдиного простору, комунікації та взаємообміну. Успішність вирішення цих проблем залежить від здатності музею втілювати нові ідеї.

Методист комунальної установи «Дубровицький районний методичний кабінет» Кот В.І. ознайомилаучасників зі шляхами впровадженняінноваційних технологій у освітнійпроцес школи та підкреслила, що в сучасних умовах традиційні форми роботи не є достатньо ефективними. Наголосила, що інноваційні технології розширюють стіни шкільних музеїв, збільшують сфери їхнього впливу, допомагають вийти із закритого простору і стати частиною суспільного буття, бути актуальними для нової доби та сучасного способу життя.

Директор Миляцького НВК Охмак С.В. ознайомила присутніх із роботою освітнього закладу та розповіла, що утворення територіальної громади дало можливість зміцнити матеріально-технічну базу школи. А це дуже важливо, оскільки нова українська школа робить акцентна формування компетентностей, характеру особистості, цінностей і ставлень, досягається через зміну змісту освіти, впровадження інтерактивних методик викладання, створення нового освітньогосередовища та нової культури управління школою.

Заступник директора з виховної роботи Герасимчук Н.В. розповіла про систему роботи виховних центрів у закладі та спрезентувала, підготовлений за матеріалами пошукової роботи, виховний захід «Прийди весно, красная!».

В ході наради-семінару учасниками було відвідано виховні заходи «Сім»я – родина – рід – народ» (6 клас), «Буде людина – буде сім»я, буде родина – буде Україна!» (11 клас).

Досить цікавою та змістовною була екскурсія до зразкового етнографічного музею «Берегиня» та світлиці «Українська хата», які функціонують на базі Миляцького НВК. Керівник музею, вчитель школи Охмак В.М. поділився із присутніми досвідом роботи та розповів про перспективи розвитку музею.

Головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністраціїРабешко Г.З. та методист комунальної установи «Дубровицький районний методичний кабінет» Кот В.І. висловлюють подяку завідувачу сектору освіти Миляцької ОТГ Якубовичу С.П., усьому колективу Миляцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ» на чолі з директором закладу Охмак С.В. і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

 

 
 
 

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

 

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

 

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

 

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

 

Співпраця установ освіти Дубровицького району та Миляцької ОТГ

 


  • Переглядів: 7 730
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9