Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Чим живе первинка.

Чим живе первинка.

5 березня голова Дубровицької районної ради профспілки працівників освіти Твердюк В.М.зустрілася із головою Висоцької сільської Ради Гурою Л.Ф., завідуючим сектором освіти Рожком М.В.по питаннях роботи закладів освіти в умовах реформування української школи та децентралізації влади і вручила звернення про прискорення підвищення оплати праці педагогічних працівників дошкільних закладів.

Твердюк В.М., Рожко М.В., спеціаліст сільської ради Постоєва С.М. взяли участь у профспілкових зборах у первинній профспілковій організації Висоцької загальноосвітньої школи, де розглядалися питання про виконання колективного договору між дирекцією та профспілковим комітетом у 2017році, затвердження кошторису первинної профспілкової організації на 2018 рік.

Із звітом виступили директор школи Креденсир В.П. та голова профкому Ганько Н.В.Відмічено,що основні соціальні питання, такі як оплата праці,оплата курсової перепідготовки, медичних оглядів, надання всіх видів відпусток в колективі вирішуються позитивно. Серед проблем – забезпечення педагогів повним тижневим навантаженням, підвіз вчителів до місця роботи і назад.

Голова ради профспілки Твердюк В.М. наголосила, що в умовах переходу до автономії школи, зросте роль первинної профспілкової організації щодо всіх внутрішніх питань життя колективу, вирішення питань педнавантаження, формування штатного розпису,використання кошторису і залишків освітньої субвенції, стимулювання праці педагогів розкладу уроків, графіків роботи та інше. Голова ради підкреслила, що залишок освітньої субвенції за 2017 рік потрібно використовувати за прямим призначенням – на оплату праці педагогічних працівників. Лише при повній забезпеченості на оплату праці у 2018 році – на інші цілі.

Голова ради В. Твердюк

 

 
 
 

Чим живе первинка.

 

Чим живе первинка.

 

Чим живе первинка.

 


  • Переглядів: 16 260
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9