Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Волейбол

Волейбол

Цієї суботи завершився чемпіонат району з волейболу серед чоловіків, який тривав більше місяця. Для участі в змаганнях заявилось 12 команд, які розіграли між собою медалі чемпіонату. З перших турів лідерство у чемпіонаті захопили минолурічні чемпіони волейболісти ВК «Залужжя», які в підсумку стали чемпіонами району не зазнавши жодної поразки протягом чемпіонату. Срібні нагороди виборола молода команда «Мерія» Дубровицької міської ради, юні волейболісти зазнали тільки двох поразок протягом чемпіонату. На бронзові нагороди чемпіонату до останього туру претендувало чотири команди. Здобувши дві перемоги у 10-11 турах третє місце посіла команда «Наш Край» з с.Орв’яниця, їхні основні конкуренти команда з с.Великі Озери поступилися в останьому турі «Чайці» (Озерськ) і посіла четверте місце. Всі призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами від благодійного фонду «Наш Край», управління освіти,молоді та спорту РДА, районної організації ВФСТ «Колос».

 

 

Волейбол

 

 


У неділю проходив Кубок Дубровицького району з волейболу серед жінок. Для участі в змаганнях заявилось 12 команд, які були розприділені на 3 групи по 4 команди кожна. За підсумками ігор в групах до півфіналу вийшли переможці груп і краща команда з другого місця. Здобувши впевнені перемоги над своїми суперникам команди с.Сварицевичі і с.Сварицевичі зустрілися у фіналі. Володарями Кубку вдруге поспіль стала команда с.Сварицевичі, яка в 2 сетах здолала Сокіл-1, у грі за третє місце «Сокіл-2»(Осова) перемогла «Фортуну» (Озерськ). Підсумкова таблиця має такий вигляд:

1.Сварицевичі

2.Сокіл-1 (Осова)

3.Сокіл-2 (Осова)

4.Фортуна (Озерськ)

5.Залужжя

6.Дубровицька міська рада

7.Миляч

8.Управління освіти, молоді та спорту

9.Берестя

10. Старт (Орв’яниця)

11. Сварицевичі-2

12. Ліцей

Всі призери змагань були нагороджені кубками та грамотами управління освіти,молоді та спорту РДА, районної організації ВФСТ «Колос».

 
 
 

 

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 9 508
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9