Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Волейбол - свято для душі!

Волейбол - свято для душі!

Так скажуть більше двох сотень освітян району, які зібралися недільного ранку в спортивних залах Дубровицького ліцею, Берестицького НВК та професійного ліцею для гри у волейбол. Така традиція - щорічно проводити районний турнір у кінці лютого, у наших закладах освіти триває уже більше 40 років. Започаткувала її і щорічно підтримує рада районної організації профспілки працівників освіти.

 

Волейбол - свято для душі!

 

Волейбол - свято для душі!

 

 

Але волейбольні жіночі команди в 14 закладах освіти району були створені лише 11 років тому. Сьогодні більшість з них мають наставників ,проводять регулярні тренування і навіть спортивну форму. За цей час мінялися лідери. Непереможний ліцей не встояв перед командою Залузької школи. Побували у лідерах педагоги Орвяницького та Озерського НВК. Останні роки лідирує збірна команда освітян району під назвою «Освіта».Значний вклад у розвиток волейболу вклали Малафей В.,Мартинчик В.М.,Паламарчук С.В.,Яцун В.Д.,Денисевич Ю.,Жакун Ю., Серко А.М., Столяр С.,Олексієвець С., Карпович А., Сало О.І., Мельник В.

У цьогорічному турнірі взяли участь 7 жіночих та 11 чоловічих команд. Тяжким виявився вихід у фінал чоловічої командиіз Озерського НВК у своїй підгрупі, ніби у фіналі відіграли вони із сильними командами Колківської та Орвяницької шкіл. Справжню волю до перемоги показали вчителі Дубровицького ліцею,тренери ДЮСШ,Осівської школи.

Перемогу серед жінок здобули : збірна району «Освіта»,команда Сварицевицької школи, Дубровицького ліцею. Серед чоловіків: збірна команда освітян Висоцької громади, Озеського НВК, Осівського НВК. Переможці нагороджені кубками та грамотами управління освіти та ради районної організації профспілки працівників освіти.

 

Волейбол - свято для душі!

 

Волейбол - свято для душі!

 

 

Задоволення від гри отримав кожен, і переможець і переможений. У спортивних залах вирували позитивні емоції та азарт.

 

В.Твердюк – голова ради профспілки.

 

 
 

  • Переглядів: 16 268
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9