Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Зустріч через роки

Зустріч через роки

Зустріч через роки 

3 квітня 2016 року освітяни Дубровиччини відновили давні спортивні зустрічі з колегами Білорусії. Делегацію Дубровицького району до Століна на товариський турнір очолили: начальник управління освіти, молоді і спорту Дубровицької РДА Стасюк Н.І.,. голова ради районної організації профспілки працівників освіти Твердюк В.М., методист Малафей В.В., ветеран педагогічної праці і спорту Мартинчик В.М, меценат і ветеран спортивного руху району Голяка М.А. Цією поїздкою ми завдячуємо саме йому - Миколі Адамовичу Голяці.

Зустріч через роки

 Нас урочисто зустріли голова Столінського райвиконкому Протисавицький Г.В., начальник відділу освіти молоді , спорту і туризму Вечорко О.М., голова райкому профспілки працівників освіти і науки Максимишин А.К.

Волейбольні команди освітян Дубровицького району (жінки і чоловіки) та збірна баскетбольна команда учнів нашого району зустрілися у товариському поєдинку з колегами Столінського району братньої Білорусії. Ігри відбулися у Столінському спортивно – оздоровчому центрі «Аквамарин».Серед дорослих перемогу здобули вчителі Століна, а серед учнів – Дубровицькі вихованці Ірини Мазур. Кубки та сувеніри переможцям вручив голова райвиконкому Г.В. Протосавицький.

Зустріч через роки 

Зустріч через роки

Ми повернулися переповнені враженнями від доброзичливого і гостинного прийому, дбайливо доглянутого міста Столін, створених умов для зайнятості жителів району, умов, для занять спортом для дітей і дорослих. Ми побачити справжню турботу про майбутнє держави і по - доброму їм позаздрили. Нас вразив сучасний, комфортний, багатофункціональний оздоровчий комплекс «Аквамарин», збудований кілька років тому. Це два басейни та 3 спортивних зали, тренажерний, ігровий зал з ареною для глядачів, тенісні, більярдні зали, обладнані сучасним інвентарем та устаткуванням, вуличні площадки, сауна. 

А ще, нас вразила організація спортивного руху та відношення до занять спортом з боку органів влади. Ми стали свідками спартакіади серед керівників та заступників підприємств, організацій і закладів району з 6 видів спорту. Зал аплодував голові райвиконкому Протосавицькому Г.В., як переможцю у трьох видах спорту та голові районної ради Демко О.О.

Ми поверталися переповнені енергією, з хорошим настроєм і задоволенням.

Щиро вдячні за прийом і гостинність друзям Столінського району братньої Білорусії!

Зустріч через роки 

 

 

В.Твердюк – голова ради профспілки працівників освіти.

  • Переглядів: 4 693
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9