Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Черговий успіх Дубровиччанок !

Черговий успіх Дубровиччанок !

Щороку наші юні землячки демонструють хороші результати на різноманітних змаганнях як з великого футболу так і з міні-футболу або ж футзалу.

Не став вийнятком і цьогорічний чемпіонат Рівненської області з футзалу серед дівчат 2002-2003 р.н., що відбувся 15 лютого в м.Костопіль.

Нашу команду поряд з першою командою Костопільського спортивного ліцею було визначено фаворитами і розподілено в різні групи. Також Дубровиччанкам склали конкуренцію команди Гощанського та Костопільського районів.

Були всі сподівання, що саме наші землячки змагатимуться за «золоті» нагороди, проте в напруженій боротьбі за декілька хвилин до завершення зустрічі не вдалось втримати перевагу над Костопільчанами 1:2. В наступній грі наша команда не залишила шансів Гощанкам 4:1, здобувши право боротись за 3 місце.

В паралельній групі не було рівних першій команді спортивного ліцею з Костополя, постійним переможцям як обласних так і Всеукраїнських змагань, які в підсумку і здобули першість. В зустрічі за «бронзу» наші футзалістки здобули переконливу перемогу на Сарненчанками 9:2, продемонструвавши високий рівень гри та самовіддачі.

Честь району захищали: Дука Анастасія (Дубровиця, воротар), Щур Яна (Кривиця), Холодько Юлія (Сварицевичі), Янковська Леся, Скаржинець Анастасія, Федорова Яна, Хомич Софія, Сорочан Яна (Людинь) – тренер Ютовець Юрій П., Годунко Аліна (Колки), Удодік Марія (Залужжя) – тренер Котяш Григорій Ю., Фурсович Юлія та Пінчук Галина (Берестя) – тренер Клюйко Віталій Г.

Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації щиро вдячні всім тренерам за підготовку юних спортсменок, а особливо головному тренеру команди Ютовцю Юрію П., бажаємо усім міцного здоров’я, подальших спортивних злетів.

 

 

 

 

Дирекція Дубровицької ДЮСШ.

 
 

Черговий успіх Дубровиччанок !

 

Черговий успіх Дубровиччанок !

 

Черговий успіх Дубровиччанок !

 


  • Переглядів: 8 502
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9