Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Фестиваль «Інновація - 2018»

Фестиваль «Інновація - 2018»

Сучасний інноваційний урок – не лише засіб передачі-сприйняття нового, а й можливість спілкування, пошуку, дослідницької та проектної роботи, спроба пізнати власні творчі сили , це миті роздумів і прийняття рішень, становлення власного «я» та придбання досвіду перебування в соціумі…

Саме на розробку, рекламу та презентацію таких уроків був спрямований щорічний фестиваль –презентація сучасних уроків зарубіжної літератури та російської мови «Інновація-2018». Учасники фестивалю мали змогу опрацювати основні засади сучасного уроку в світлі Концепції «Нової української школи», обмінятися роздумами про реформи в освітянській галузі, познайомитися з досвідом участі учнів у всеукраїнських літературних конкурсах, представленим вчителем зарубіжної літератури Висоцької ЗОШ Мосійчук Іриною Антонівною. Власні інноваційні надбання подали на фестиваль педагоги з Дубровицького НВК «Ліцей-школа» Білотіл Г.І., Потер О.І., Легка І.І., з Велюнського НВК Гамза Н.А. та Белеля О.С., з Жаденського НВК Перепелиця М.К., з Туменського НВК Мазанович В.В.,з Підлісненського НВК Лохвич С.П., із Золотинської ЗОШ Рожко Н.Т., із Сварицевицького НВК Жуковська В.В., із Колківського НВК Корінь Н.А. У роботах педагогів – інноваційні методи викладання літератури, цікаві форми роботи з дітьми, спрямовані на формування предметних та життєвих компетентностей, розвиток читацької активності, формування загальної та духовної культури здобувачів освіти. Основою кожного представленого інноваційного уроку є педагогіка партнерства, залучення інтернет-ресурсів, проектних та кооперативних технологій, міжпредметна та полікультурна комунікація, створення учнівського творчого продукту як результату пошукової роботи в царині літератури.

Матеріал, представлений учителями-зарубіжниками на фестивалі, гідний друку у всеукраїнських педагогічних часописах, а ще – це неоціненний досвід для молодих колег, які роблять перші кроки у педагогічній діяльності , вивченні світової літератури . Нехай же кожен урок літератури стане для наших вихованців ще однією сходинкою до власної вершини !

 
 
 

Фестиваль «Інновація - 2018»

 

Фестиваль «Інновація - 2018»

 


  • Переглядів: 7 738
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9