Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Футзал

Футзал

Цієї неділі завершився чемпіонат району з футболу, який тривав чотири неділі. У попередньому етапі прийняли участь 25 команд, які були розбиті на груп по 5 команд у кожній. Після його завершення вперше було створено 1 та 2 ліги по десять команд у кожній. Чемпіонами району стала команда МФК «Ясинець», яка зазнала тільки однієї поразки. Впевнено перемігши своїх головних суперників команду «Юніор» (Дубровиця) 6-1, які стали срібними призерами та МФК «Батьківщина» з рахунком 4-2, минулорічні чемпіону цього року стали бронзовими призерами.

Переможцями другої ліги несподівано стали дебютанти першості команда «Алмаз» (Смородськ), які зуміли випередити фаворитів першості команду «Случ» (Колки), третє місце у команди с.Лютинськ.

Усі призери чемпіонату та першості району були нагороджені кубками та медалями за сприяння благодійного фонду В.Яніцького «Наш Край».

Учасники чемпіонату висловлюють подяку директорам Дубровицького НВК «Школа-ліцей», Берестівського НВК, Лютинського НВК та Людинської ЗОШ за наданні спортивні зали для проведення чемпіонату та пешості району з футзалу.

 
 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 

Футзал

 


  • Переглядів: 7 470
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9