Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » У Миляцькій громаді – угода виконується!

У Миляцькій громаді – угода виконується!

Питання виконання угоди між сектором освіти Миляцької сільської ради та радою районної організації профспілки працівників освіти вивчалося у Миляцькому НВК. Голова ради профспілки працівників освіти Твердюк В.М. зустрілася із завідуючим сектором освіти Якубовичем С.П., директором НВК Охмак С.В., завідуючою дошкільним закладом Максимович Н.М.,головою профспілкового комітету Малош Т.І. бухгалтером Томілович Л.І. , та колективом школи.

 

 

У Миляцькій громаді – угода виконується!

 


Приємно відмітити,що керівництво громади з розумінням і відповідальністю сприйняли зміни до Бюджетного кодексу про утримання закладів освіти з місцевого бюджету і з честю справилися з цим завданням. Всі навчально – виховні комплекси функціонують як самостійні одиниці у складі Миляцької сільської ради. Тому розмір освітньої субвенції доведено до кожної школи на початку року кошторисом закладу,який оприлюднено на сайті НВК. Використання освітньої субвенції на відповідальності у директора школи, як це і передбачено новим Законом України « Про освіту». Всі гарантії держави та пільги педагогічні працівники отримали в повній мірі. Не виникало проблем із виплатою зарплати обслуговуючому персоналу та опаленням шкільних приміщень, що фінансуються із місцевого бюджету. Цю категорію працівників також відмітили, виплативши в кінці року заохочувальні виплати.

У сільського голови Хлебовича Ф.Ф. свій, правильний підхід до господарювання у громад, У звіті про роботу за 2018 рік він сказав : «Ми маємо дуже багато резервів наповнюваності бюджету», тому жодного скорочення в закладах освіти протягом року тут не було. І дуже добре.

 

У Миляцькій громаді – угода виконується!

 

 


Головою ради профспілки вручено лист – звернення до голови Миляцької громади Хлебовича Ф.Ф. про встановлення регіональної надбавки з метою підвищення заробітної плати педагогічним працівникам дошкільних закладів, як і вчителям загальноосвітніх шкіл на 10%, з місцевого бюджету, до прийняття відповідної постанови Кабінетом Міністрів, тобто до 1 вересня 2018 року.

 
 

  • Переглядів: 16 020
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9