Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Ми – за гідну працю і її оплату!

Ми – за гідну працю і її оплату!

 

 

11 січня відбулося чергове засідання Дубровицької ради та президії районної організації профспілки працівників освіти і науки України. На розгляд учасників винесено питання про «Основні тенденції профспілкового руху та завдання районної організації профспілки в умовах соціально – економічної трансформації».

Значну увагу приділили проблемі, яка склалася у звязку із невиплатою заробітної плати обслуговуючому персоналу шкіл та працівникам дошкільних закладів у грудні 2017 року.Адже, працівники чекають не відповіді на своє звернення до органів влади району, а виплати заробітної плати. Учасники прийняли і підписали доручення виборців депутатам Рівненської обласної ради від Дубровицьких округів В.М.Суховичу та М.І. Лобчуку та звернення до Рівненської обласної адміністрації, Рівненської обласної ради з приводу невиплати заробітної плати працівникам освіти.

Прийнято звернення і до голови Дубровицької РДА Петрушка М.М. щодо проблем фінансування освіти району у 2018 році. У кошторисі на цей рік не передбачені кошти на підвищення кваліфікації педагогів району та медичне забезпечення.

Ознайомилено членів ради із відповіддю Міністерства фінансів на звернення до Кабінету Міністрів Народного депутата В.Яніцького шодо проблем із фінансуванням закладів освіти району.

Освітяни вірять, що Дубровицька РДА та районна рада позитивно вирішить проблему із оплатою праці найближчим часом, не змушуючи працівників звертатися у відповідні органи.

Учасники обговорили порядок дій первинних профспілкових організацій у разі невиплати заробітної плати, передбачені чинним законодавством та наказ управління освіти «Про впорядкування умов оплати праці працівників установ і закладів освіти» та ряд інших питань.

Голова ради Твердюк В.М. вручила грамоту Рівненської обласної ради профспілки працівників освіти колективу Дубровицького ДНЗ №4 «Малятко» за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі вокальних ансамблів. Колектив «Малятка» та колеги – голови профкомів Лісівського НВК Пилипчук А.В. та Колківського НВК Андрієвська Т.М. привітали присутніх колядою.

 

 

 

Голова ради профспілки Твердюк В.М.


Ми – за гідну працю і її оплату!

 

Ми – за гідну працю і її оплату!

 

Ми – за гідну працю і її оплату!

 

Ми – за гідну працю і її оплату!

 

  • Переглядів: 15 940
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9