Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Моя шкільна домівко, з ювілеєм!!!

Моя шкільна домівко, з ювілеєм!!!

Рідна школо, найперша любове,

Мій дитинства і юності дім.

Я пригадую диво бузкове

На подвір’ї ранковім шкільнім.

Грає сяйво росою на стеблах,

З вікон сміхом дзвенять голоси,

Рідна школо, виросли всі ми ізтебе

В розмаїтті земної краси.

Чую знову твій голос у тиші

І до тебе на зустріч іду,

Рідна школо, цвіти і святися!

Я – листок у твоєму саду

 


Діти, школа, вчителі… Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного вони викликають свої спогади, емоції, почуття. Найчастіше — це дитинство, сміх, радість спілкування з друзями-однокласниками, веселі ігри, уроки, перерви, свята, походи… І вчителі, які спливають час від часу у твоїй пам’яті, від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть в тобі і ти звертаєш на них увагу навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є. Школа… Колись ти бурхливо жив у ній, вчився, ріс і мужнів, а тепер вона живе в тобі тихо і непомітно, але завжди присутня, готова зринути у пам’яті в будь-яку хвилину.

3 грудняДубровицька загальноосвітня школа I-III ступенів №1 відзначала свій 140-й день народження.

 

 


За довгих 140 років школа працювала утрьох століттях 19-20 -21, пройшла через чотири держави , Російську імперію, Польщу, Радянську Україну, зупинившись сподіваємось назавжди в Незалежній Україні, випустивши в широкий життєвий шлях сімнадцять поколінь учнів , в її стінах працювало вчителі з усіх куточків України, в різні періоди очолювало більше 14 директорів.
Уявіть скільки за 140 років школа випустила у світ учнів. Лише починаючи з 1952 року школу закінчило 3 660 учнів з золотою та срібною – 167 учнів .

У день святкування ювілею школи , було урочисто відкрито музей історії школи, аби кожен гість міг ознайомитися з минулим.

Ювілей провели як на одному подиху, шановані гості прийшли з прекрасними подарунками.

 


 

 


На урочистостях були присутні відомі випускники школи: Федір Кренько, лікар-травматолог Валентин Піонтковський, співак Павло Дука та багато інших.

Випускник школи Валентин Піонтковський започаткував премію (1000 грн) кращому знавцю біології у школі. (ЇЇ отримав Андрій Архипов.)

Композитор Павло Дука виявив бажання започаткувати премію з музики.

Підприємець Ольга Бузяк , яка постійно допомагає школі, буде премією підтримувати кращого знавця математики. А хлопці з "Молодіжного Альянсу" ( спонсори закладу у багатьох справах) підтримуватимуть найуспішнішого фізкультурника.

Танцював колектив Федора Кренька, як завжди чудово! Співав прекрасно жіночий вокальний колектив закладу. Валентина Архипова з сином Андрієм виконали чудову патріотичну пісню про Україну. Була поезія, шкільний вальс і багато світлин...

Скільки гарних, теплих слів було сказано, скільки щирих побажань, подарунків отримала наша ювілярка. Ми дякуємо всім хто знайшов час розділити з нами це свято. І сподіваємось, що подарували нашим гостям приємні хвилини спілкування, з мудрими, досвідченими педагогами, прекрасними вокалістами.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 


  • Переглядів: 15 620
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9