Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Огляд спортивних подій

Огляд спортивних подій

Баскетбол.


20 березня у спортзалах Дубровицького НВК відбувся кубок району з баскетболу серед чоловіків. На змагання прибуло 6 команд які були розбиті на дві групи по три команди. Переможцями групи А несподівано стали баскетболісти с. Ясинець здобувши дві перемоги над командою с . Залужжя 58-13, та над головними фаворитами с. Селець 41-38. У групі Б переможцями стали гравці команди « Ліцей» , які обіграли гравців с. Осова 51-21, команду с.Лютинськ 58-48. У грі за 3 місце впевнено перемогли баскетболістів с. Лютинськ 51-29, а фінальна гра видалась захоплюючою між командами «Ліцей та с. Ясинець. Суперники були гідні один одного, але в підсумку перемогу 33-31 здобули ясинецькі баскетболісти, ліцеїстам забракло досвіду на завершальних хвилинах гри.

 

Огляд спортивних подій

 

Огляд спортивних подій

 

Огляд спортивних подій

 

Волейбол


18 березня у спортзалах Дубровицького НВК відбулася спартакіада з волейболу серед дівчат. На турнір прибуло 8 жіночих команд які були розбиті на дві групи по чотири команди. Після жеребкування почалася запекла боротьба на майданчиках. За результатами ігор у групах у грі за третє місце зустрілися :

Залузький НВК – НВК «Школа-ліцей» 2- (19-14,19-13)

У фіналі Осівський НВК переміг Сварицевицький НВК з рахунком 2-0 (19-16, 22-20) та став чемпіоном району з волейболу серед дівчат.

Кращими гравцями турніру визнано: Ляшко Віту( Осівський НВК),Швайко Надію(Сварицевицький НВК) та Шворак Діану(Залузький НВК).

 

 

 

  • Переглядів: 4 679
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9