Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Спортивний калейдоскоп

Спортивний калейдоскоп

ВАЖКА АТЛЕТИКА


24-26 листопада 2017 року в м. Харків відбувся перший Кубок України з важкої атлетики серед ветеранів в якому взяв участь тренер-викладач Дубровицької ДЮСШ Нашора Андрій Іванович (тренер-викладач), виявивши неабияку волю до перемоги у впертій боротьбі зумів посісти 1 місце на Кубку України у ваговій категорії +105 кг. з результатом 220 кг. в сумі двоборства.

 

Спортивний калейдоскоп

 

Спортивний калейдоскоп

 

ВІТАЄМО чемпіона України – Нашору Андрія з успішним виступом.


Сімейні перегони


Розпочався третій етап обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ». Змагання між найспортивнішими сім’ями області організовували та проводили «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Один з етапів відбувався в м.Сарни.

 

Спортивний калейдоскоп

 

Постійним учасникам змагань від нашого району є сім’яСерків з с.Озерськ, які проявивши неабияку волю до перемоги у всіх 5 конкурсах посіли 1 місце, та здобули путівку до суперфіналу змагань.


Шашки


25-26 листопада 2017 року в м. Рівне у приміщенні регіонального центру «Інваспорт» відбувся Кубок Рівненської області з шашок серед спортсменів з ураженнями ОРА, вадами зору та вадами слуху.

 

Спортивний калейдоскоп

 

У даних змаганнях приймали участь 120 спортсменів з ураженнями ОРА, вадами зору та вадами слуху області, а саме: Березнівського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Зарічненського, Костопільського, Млинівського, Рокитнівського, Сарненського районів, вихованці загальноосвітньої Острозької спецшколи-інтернату для дітей з вадами слуху, вихованці загальноосвітньої Клеванської спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору, вихованці загальноосвітньої Костопільської спецшколи-інтернату для дітей з ураженнями ОРА, м. Дубно та м. Рівне.

Постійним учасником змагань від нашого району є тренер-викладач Дубровицької ДЮСШ Котяш Григорій Юхимович. У цих змаганнях пройшовши впевнено всю турнірну дистанцію з шістьма перемогами і зігравши унічию одного разу, Серед спортсменів з вадами зору серед чоловіків Григорій Юхимович впевнено здобув перемогу.

 

БОКС


Протягом трьох в м. Рівне відбувся відкритий обласний турнір з боксу серед дітей та підлітків «Юний Спартаківець» присвячений пам’яті тренерів-спартаківців з боксу.

 

Спортивний калейдоскоп


Вдало виступили боксери Дубровицького району під керівницством тренера А.Гриневича які вибороли 6 призових місць:
1 місце – Василевич Роман (Переброди) у ваговій категорії 36 кг.;
1 місце – Шиліпук Роман (Селець) у ваговій категорії 56 кг.;
2 місце – Бовгиря Тарас (Берестя) у ваговій категорії 52 кг.;
2 місце – Харківець Валентин (Дубровиця) у ваговій категорії 48 кг.;
2 місце – Язепчук В*ячеслав (Дубровиця) у ваговій категорії 69 кг.;
3 місце – Кохтюк Максим (Дубровиця) у ваговій категорії 59 кг..
Дякуємо за допомогу з виїздом на змагання директору ДП «Дубровицький лісгосп» Петренку В. А. та управлінню освіти, молоді та спорту РДА за харчування спортсменів.

  • Переглядів: 6 837
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9