Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » НАВЧАННЯ РАЙОННОГО БАТЬКІВСЬКОГО АКТИВУ

НАВЧАННЯ РАЙОННОГО БАТЬКІВСЬКОГО АКТИВУ

03 листопада 2017 року на базі центру позашкільної освіти проведено навчання районного батьківського активу. У навчанні взяли участь голови батьківських комітетів із 31 навчального закладу району.

Розглянуті питання виховання в контексті Закону України «Про освіту». Рабешко Г.З. – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації підкреслила, що основна місія нової української школи - допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини. Запорука успіху залежить від партнерства між учителем, учнем і батьками. Тому так важлива співпраця та обізнаність батьків у всіх питаннях освітнього процесу.

Питання правової відповідальності батьків відповідно до законодавства України донесла до присутніх Твердун Т.М. - практичний психолог Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Із захопленням слухали батьки Яцуту О.І. – заступника директора з виховної роботи Сварицевицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. –ДНЗ», яка розкрила батькам питання інтеграції України і європейської спільноти, ознайомила батьків із підходами до навчання та виховання дітей у різних європейських країнах.

Зацікавила батьків інформація Кренько В.І. – заступника директора з виховної роботи Дубровицького НВК «Ліцей-школа» про учнівський щоденник ліцеїста. Дані щоденники розроблені адміністрацією освітнього закладу, містять багато корисної інформації для учнів, батьків та щорічно удосконалюються.

Що таке рада профілактики правопорушень, яка її роль у виховному середовищі освітнього закладу розповіла батькам заступник директора з виховної роботи Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 Кот В.І.

Досвідом роботи по співпраці школи та родини поділилася Грицюк Н.Й. – заступник директора з виховної роботи Лютинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..- ДНЗ». У даному закладі багато напрацювань, цікавих форм роботи. Тому і не дивно, що Грицюк Н.Й. ділиться досвідом роботи на сторінках наукових видань Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Рівненського державного гуманітарного університету.

 

 
 
 

НАВЧАННЯ  РАЙОННОГО  БАТЬКІВСЬКОГО  АКТИВУ

 

НАВЧАННЯ  РАЙОННОГО  БАТЬКІВСЬКОГО  АКТИВУ

 

НАВЧАННЯ  РАЙОННОГО  БАТЬКІВСЬКОГО  АКТИВУ

 

НАВЧАННЯ  РАЙОННОГО  БАТЬКІВСЬКОГО  АКТИВУ

 

НАВЧАННЯ  РАЙОННОГО  БАТЬКІВСЬКОГО  АКТИВУ

 


  • Переглядів: 6 031
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9