Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » дайджест спортивних подій

дайджест спортивних подій

Футзал

03 березня у спортзалі Берестівського НВК відбувся турнір з футзалу серед дівчат 2003-2004 р.н. У змаганнях прийняло участь 4 команди. По закінченню захоплюючих зустрічей перемогу здобули юні футзалістки Людинської ЗОШ, які здобули перемоги увсіх зустрічах. Срібло у команди Перебродівського НВК, а бронза у спортсменок з Лютинського НВК. Господарі турніру посіли четверте місце. На змаганнях був присутній член Федерації Футболу України і тренер збірної України U-17 Мамчур В.О.

дайджест спортивних подій

 

дайджест спортивних подій

 

дайджест спортивних подій

 

05 березня у спортзалах Дубровицького НВК відбувся Кубок НВК «Ліцей-школа». Для участі в змаганнях прибуло 8 команд району, які були розбиті на дві групи по чотири команди. Переможцями груп стали господарі майданчика та гравці ЗОШ № 2 м. Дубровиці, які зустрілися в фінальній грі. З рахунком 4-0 перемогу здобули гравці НВК «Ліцей-школа. У грі за третє місце Залузький НВК переміг футзалістів Орв’яницького НВК з рахунком 3-2 Усі призери та кращі гравці нагородженні кубками та іменними призами.



Волейбол

6 березня 2016 року в Дубровицькому НВК відбувся Кубок Дубровицького району з волейболу серед жінок, присвячений Дню 8 березня. У змаганнях прийняли участь вісім команд району, які розділились на дві підгрупи по чотири команди, де зіграли по круговій системі. За результатами групового етапу до фіналу вийшли чотири кращі команди.У фіналі за ТРЕТЄ місце боролися команди, які посіли другі місця в групах, це Осова-1 та Залужжя. Осова-1 перемогла команду Залужжя з рахунком 2:0 і таким чином завоювала бронзу.
У фіналі за Перше місце боролися команди лідери своїх груп - Сварицевичі та «Фанатки» (Управління освіти, молоді та спорту). З явною перевагою перемогу отримала команда «Фанатки», обігравши своїх опонентів зі Сварицевич з рахунком 2:0.
Отже,
1 місце – «ФАНАТКИ» (Управління освіти, молоді та спорту РДА);
2 місце – Сварицевичі;
3 місце – Осова-1;
4 місце – Залужжя;
5-6 місце - «ЧАйКА-1» с. Озерськ, Озерський НВК;
7-8 місце – Орв’яниця, Осова-2.
Кращими гравцями визнано:
- Войтюк Мирослава (Фанатки);
- Швайко Надія (Сварицевичі);
- Прокопчук Світлана (Осова-1).

 

дайджест спортивних подій
 
дайджест спортивних подій
 
дайджест спортивних подій
 
дайджест спортивних подій
 

дайджест спортивних подій

 

дайджест спортивних подій 


  • Переглядів: 4 862
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9