Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Навчання профактиву.

Навчання профактиву.

 

18 жовтня на базі Озерського НВК відбулося навчання голів профспілкових комітетів закладів освіти району. Директор школи Серко А.М. та голова профспілкового комітету Серко Л.О. на практиці ознайомили учасників семінару з роботою колективу по покращенню умов праці і навчання у школі і дошкільному підрозділі.

Адже за останні роки в колективі у цьому напрямку проведена велика робота. Озерський НВК став переможцем обласного етапу Всеукраїнського огляду – конкурсу стану умов і охорони праці у 2016 році. В закладі на хорошому рівні поставлена спортивно –масова робота серед працівників. Уже багато років волейбольні команди працівників ( чоловіча і жіноча) виборюють першість у районних турнірах. Під керівництвом голови профспілкового комітету Серко Л.О. створено один з кращих музеїв району.

Голова обласної ради профспілки Кравець Ю.І проінформував присутніх про виклики профспілкового руху в період територіальної децентралізації. Ковальчук М.Ю. – заступник голови обласної ради профспілки та Таборовець Т.Ф. – завідуюча рай методкабінетом про нову редакцію Закону України «Про освіту»,перший заступник начальника Зарічненського об’єднаного управління пенсійного фонду України Котяш М.Ф. – про новації пенсійної реформи. В роботі семінару взяла участь і виступила начальник управління освіти, молоді і спорту Стасюк Н.І.

Голова райради профспілки Твердюк В.М. спрямувала увагу первинних профспілкових організацій на постанови Пленуму Центрального Комітету Галузевої профспілки «Про проект державного бюджету України на 2018 рік та пов’язані з ним дії організаційних ланок профспілки», «Про нову редакцію Закону України «Про освіту» та дії профспілки в умовах його запровадження», «Про здійснення громадського контролю виборними органами Тернопільської ООППО за додержанням законодавства про працю в установах і закладах освіти в умовах децентралізації влади в Україні та створення ОТГ».


 


Голова ради профспілки Твердюк В.М.

 
 
 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 

Навчання профактиву.

 


  • Переглядів: 15 958
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9