Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 

09 жовтня 2017 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер», на якому  були присутні лідери 34 загальноосвітніх навчальних закладів. На засідання були запрошені  Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спору Дубровицької РДА; Мирослава Володимирівна Антосюк,  методист центру позашкільної освіти; Твердун Тетяна Миколаївна, практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 м.Дубровиця.

З вітальним словом та побажаннями плідної праці до всіх присутніх звернулася Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту. Галина Захарівна акцентувала увагу на важливості ролі учнівської молоді у житті навчальних закладів та наголосила на тому,   що учнівське самоврядування розвиватиметься тоді, коли цього захочуть самі діти.

Програма засідання була насиченою. Цікаво та емоційно пройшов тренінг для лідерів «Імідж лідера», який провела практичний психолог Т.М.Твердун.

В рамках обміну досвідом діяльністю органів учнівського самоврядування презентували свою роботу лідери Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст.  та Удрицького НВК, Кухар Дарина та Кисіль Оксана.   

На домашнє завдання лідерам було підготувати звіт про проведення одного заходу за 2016/2017 н.р. у формі колажу та презентувати його.  Усі учнівські комітети на досить високому рівні  підготували  та  презентували колажі, висвітливши найяскравіші моменти того чи іншого заходу.

Засідання районної ради старшокласників  відбулося, усі роз’їхались задоволені, з новим досвідом, позитивними емоціями, а організаторам було приємно чути слова вдячності та побажання зустрітися знову.   

 

 

 

 

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 


 

 

  • Переглядів: 5 909
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9