Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ

03 жовтня 2017 року на базі центру позашкільної освіти розпочато роботу районної творчої групи заступників директорів з виховної роботи по роботі з батьківською громадськістю. До її складу ввійшли заступники директорів з виховної роботи: Кот В.І. (Дубровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), Придюк І.А. (Дубровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), Кренько В.І. (Дубровицький НВК «Ліцей-школа»), Жакун Н.А. (Залузький НВК), Ромаш О.Й. (Колківський НВК), Грицюк Н.Й. (Лютинський НВК), Яцута О.І (Сварицевицький НВК), Островець В.П. (Селецький НВК), Красько Н.А. ( Орв’яницький НВК), Кухаревич Н.О. (Удрицький НВК), Котяй Л.Г. (Людинська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Рабешко Г.З.- головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації наголосила на визначальній ролі сім’ї не лише у формуванні особистості дитини, а й суспільства в цілому. Зазначила, що школа має продовжувати родинно-сімейне виховання, працювати в тісному контакті з батьками, налагоджувати зв’язок між школою і родиною.

Заступники директорів з виховної роботи поділилися досвідом роботи з даного питання, обговорили новітні форми роботи з батьками, намітили шляхи подальшої співпраці.

 
 

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ


  • Переглядів: 5 411
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9