Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » До Дня міста Дубровиці

До Дня міста Дубровиці

У підготовці і проведенні заходів, присвячених Дню міста Дубровиці, приймали активну участь працівники і вихованці закладів освіти.

На центральній алеї парку міста працівники Дубровицького центру позашкільної освіти влаштували виставку фоторобіт, присвячених рідному місту. Керівники гуртків ЦПО Криворучко Світлана та Мотрій Тетяна провели майстер – клас по виготовленню оберегів та сувенірів із тістопластики. Діти і дорослі з цікавістю працювали з різними матеріалами, творили свої неповторні творчі роботи.

 

До Дня міста Дубровиці

 

Директор та заступник спортивної школи Стасько С.М. та Подик В.П. приймали участь в організації пляжного волейболу та турніру із шашок на міському пляжі.

Активну участь у підготовці та проведенні зустрічі із земляками у районному будинку культури прийняли вихованці Дубровицького ліцею, школи №2 та Колківського НВК, танцювальний колектив колишніх вихованців- керівника гуртків ЦПО Федора Кренька. Ми вдячні Рівненській обласній раді профспілки працівників освіти та Народному депутату Василю Яницькому за сприяння у придбанні нових костюмів для цього колективу, а міському голові Б.Микульському за допомогу в організації виступів цього колективу .

Голова райради профспілки працівників освіти Твердюк В.М. та директор ЦПО Семенюк М.І. підготували матеріали про Ф.І. Кренька до його 90-річного ювілею та презентацію фотоматеріалів, присвячених ювіляру, використаних при проведенні заходу Миколою Адамчуком щодо вшанування видатних дубровичан.

 
 

До Дня міста Дубровиці

 

До Дня міста Дубровиці

 

До Дня міста Дубровиці

 


  • Переглядів: 5 634
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9