Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

30 червня 2017 року на запрошення Столінського відділу освіти, спорту та туризму делегація директорів загальноосвітніх навчальних закладів району відвідала братню Білорусію.

Гостинно зустріли нас на Столінщині.

У програмі візиту було відвідання державного меморіального комплексу Білорусії «Брестська фортеця – герой», яка є символом могутності, героїзму та доблесті часів Другої Світової війни та державного національного парку Біловезька пуща.

Ми були вражені величчю меморіального комплексу. Відвідали музей оборони Брестської фортеці в приміщенні колишньої оборонної казарми, розташованої на Цитаделі, побували біля монументу «Мужність», скульптурної композиції «Спрага», хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до Вічного вогню.

Здійснили оглядову екскурсію у один з найбільших лісових комплексів Центральної Європи - Біловезьку пущу, відвідали Резиденцію діда Мороза, побували біля вольєрів з дикими тваринами.

В ході поїздки було проведене неформальне спілкування між директорами Дубровицького та Столінського районів. Керівники шкіл району отримали багато інформації про практику роботи навчальних закладів Білорусії.

Висловлюємо щиру вдячність відділу освіти, спорту та туризму Столінського районного виконавчого комітету за змістовно проведений час!

 
 

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

 

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

 

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

 

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ В СФЕРІ ОСВІТИ

 


  • Переглядів: 5 018
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9