Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Туристичне свято відбулося

Туристичне свято відбулося

Спортивний туризм зібрав у урочищІ «Курашські гори» команди педагогів із 12 закладів освіти району. Тут є все, що потрібно для змагань - гори, яри, ліс, заплава Горині.

Зліт відкрили начальник управління освіти, молоді і спорту Дубровицької РДА Стасюк Н.І. та голова райради профспілки Твердюк В.М., головний суддя – методист Малафей В.В.

Наметове містечко розбили згідно правил. Програма змагань включала смугу перешкод (туристичні вузли, паралельні мотузки, подолання по колоді, навісна переправа, спуск по схилу, траверс схилу, переправа по жердині), естафетні змагання з велосипедного та водного туризму, спортивне орієнтування, визначення азимуту. У змаганнях брали участь багато молодих педагогів із Дуброицького ліцею, Сварицевицької, Лудинської ,Берестицької та інших шкіл. Вперше взяли участь педагоги із Бережківської,школи, Озерського НВК, ЗОШ №1 міста. Тут вони пройшли справжню школу туриста - початківця. Здобуті навики зможуть застосовувати у роботі з дітьми.

Переможцми стали команда управління освіти, Орвяницького та Колківського НВК. Переможці нагороджені кубками і грамотами управління освіти та ради профспілки. Кращими в особистому заліку на смузі перешкод були Буба Ігор з Людинської школи, а серед дівчат Мирослава Берестень із ДЮСШ. Непереможними у естафеті (гребля та велоспорт) виявилася команда Озерського НВК., а в орієнтуванні на місцевості – молоді педагоги Дубровицького ліцею. Оголошено подяку вчителям Берестицького НВК за підготовку місця проведення змагань.

Не обійшлося без курйозів. Команда гребців відкрила купальний сезон., перекинувшись разом із човнем, демонструючи показовий заплив; так прагнув перемоги, що передаючи естафетну паличку велосипедистам, почав штовхати пустий велосипед

Змагання відкрили і кулінарні таланти. Неповторний куліш підготували педагоги Осівського НВК, в команда Дубровицького ліцею - печену картоплю по особливому рецепту.

Всіх обєднало загальне вогнище, гітара, баян та звичайно – пісня.

Головним здобутком для кожного став відпочинок на природі у колі колег та друзів, нові знайомства, спілкування з колегами, хороший настрій , дегустація рибної юшки, набуття туристичних навичок, які в новому навчальному році кожен зможе передати своїм вихованцям.


Твердюк В.М. – голова ради профспілки працівників освіти.

 
 
 

Туристичне свято відбулося

 

Туристичне свято відбулося

 

Туристичне свято відбулося

 

Туристичне свято відбулося

 

Туристичне свято відбулося

 


  • Переглядів: 4 535
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9