Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

Щорічно в рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей Дубровицька дитячо-юнацька спортивна школа проводить турнір з міні-футболу серед юнацьких команд. Цьогоріч запрошення отримали команди юнаків 2005-2006 р.н. відділень спортивної школи з Осови (тренер Олег Ляшко), Орв’яниці (тренер Василь Мельник), Берестя (учитель ФК Віктор Твердун), Залужжя (тренер Григорій Котяш), Колок (тенер Сергій Олексієвець),ЗОШ №1 (тренер Стас Ярошевич), ЗОШ №2 (тренер Олександр Котяш), «Юніор»м.Дубровиця (тренер Роман Стрибулевич).

Після вітальних слів директора ДЮСШ Сергія Стаська розпочались цікаві, напружені поєдинки в двох групах «А» (Орв’яниця, Берестя, Колки, Залужжя) та «В» («Юніор», ЗОШ №1, ЗОШ №2, Осова). І якщо в першій групі розподіл місць визначився лише в завершальній грі в якій Залужани здолали Колківчан 1:0, очоливши групу, то в групі «В» явним фаворитом був «Юніор», почергово впевнено вигравши всі поєдинки з різницею м’ячів 13:0. Згідно умов проведення турніру позмагатись за першість отримали право і команди, які посіли 2-гі місця в групах, Орв’яниця та ЗОШ №2 м. Дубровиця. Отож, в першому півфіналі Залужани лише в серії пенальті 3:1(0:0), переграли ЗОШ № 2 Дубровиця, а от в другому півфіналі здавалось ніщо не зупинить «юніорівців», адже ще нещодавно, вигравши обласні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч», частина гравців захищала честь Рівненщини на Всеукраїнських змаганнях, показавши високий клас гри, проте вмілі тактичні дії та самовіддача Орв’яницьких гравців, допомогли відстояти нічийний рахунок в основний час а потім одержати перемогу в серії пенальті 2:1 (0:0).

Отже в фінальному поєдинку Орв’яницькій команді випала нагода взяти реванш за поразку від Залужан в груповому етапі (0:1), чим вони сповна і скористались 2:1 і записати «золоті» медалі в актив. В зустрічі за «бронзу» «Юніор» з рахунком 2:0 здолав команду ЗОШ № 2.

Нагородження призерів провели начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ніна Стасюк, методист методкабінету Валерій Малафей, директор ДЮСШ Сергій Стасько, відзначивши гравців відповідними медалями, грамотами, а команди кубками. Пам’ятні статуетки отримали кращі гравці турніру Жмура Митрофан – Залужжя, Красько Владислав – Орв’яниця, Клюйко Назар – «Юніор». Всі учасники турніру традиційно змогли пригоститись морозивом від спонсорів в особі п/п Олени Волошиної.

Організатори вдячні всім причетним до проведення та суддівства турніру.

 

 

 

Дубровицька ДЮСШ.

 

 


Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

Турнір з міні-футболу до Міжнародного Дня захисту дітей

 

  • Переглядів: 5 654
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9