Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » спортивний дайджест

спортивний дайджест

Футзал

 

 


19 лютого у спортзалі Людинського НВК відбувся турнір з футзалу серед дівчат, Кубок виклику. Для участі в змаганнях прибуло 5 команд які розіграли іграми по колу звання чемпіона. Упідсумку змагань 1 місце вибороли господарі майданчика гравці Людинського НВК, срібло в учасниць Залузького НВК, бронза у Перебродівського НВК. Кращим воротарем змагань визнано Олексійовець Ірину, захисником Євсович Наталію, нападником Бубу Діну, кращим бомбардиром турніру стала Котяш Ірина.

 

 

19 лютого у спортзалі Орв’яницького НВК відбувся турнір з футзалу серед школярів 2005р.н. У змаганнях прийняло участь 6 команд. Після урочистого відкриття почалися запеклі поєдинки між командами. Уфіналі зустрілися Орв’яницький НВК і Берестівський НВК з рахунком 5-0 перемогли господарі. У грі за 3 міце Колківський НВК переміг Людинський НВК з рахунком 5-1.

 

З 19 по 21 лютого в місті Ковель Волинської області відбувався 1фестиваль футболу ТМ «Тайм». Приємно ,що серед запрошених була і наша команда «Юніор» складена з гравців Дубровицького та Берестівського НВК. Всього у змаганнях прийняло участь 20 команд з України та Білорусі. Після трьох днів змагань наші юні футболісти провели 6 зустрічей у яких здобули 1 перемогу звели одну гру у нічию та на жаль зазнали 4 поразок. У підсумку наша команда посіла 15 місце, але виявилася кращою з команд які представляють Рівненську область.

Баскетбол

20лютого у спортзалі Селецького НВК, відбувся 1 турнір з баскетболу серед учнів пам’яті О.Ващишина. На змагання прибуло 3 команди, які в іграх між собою розіграли призові місця. Перемогу здобули граці Дуброкицького НВК, срібло у Селецького НВК, бронза у ЗОШ № 1.

 

21лютого у спортзалах Дубровицького НВК відбулася спартакіада школярів з баскетболу серед школярів. Для участі в змагання прибуло по 5 команд юнаків і дівчат. У юнаків 1 місце посіли юні баскетболісти Дубровицького НВК які у напруженому фіналі переграли з рахунком 19-18 команду міської школи № 1,а в грі за 3 місце команда Селецького НВК переграла висоцьких ровесників з рахунком 23-14 і завоювала бронзові нагороди. У жіночому турнірі чемпіонками стали юні баскетболістки Висоцького НВК які у фіналі впевнено переграли Селецький НВК 21-10, третє місце у спортсменок Лютинського НВК.

Волейбол

20 лютого у спортзалі Дубровицького НВК, завершився чемпіонат Дубровицького району з волейболу. До фіналу чотирьох вийшли команди сіл: Залужжя, Миляч, Великі Озера, Колки. У фіналі зустрілися команди Залужжя та Миляч з рахунком 25-19,25-18 перемогу здобули Залузькі волейболісти, бронзові нагороди у команди Великих Озерів.

20 лютого у спортзалі Удрицького НВК, відбувся турнір на приз воїна-афганця М.Пігаля . Для участі в турнірі прибуло 5 команд. У фіналі зустрілися команда господарів і гравці Залузького НВК після напруженої гри перемогу здобули Залузькі волейболісти з рахунком 2-1 за партіями. У грі за 3 місце Дубровицький НВК переграв Осівський НВК з рахунком 2-0 за партіями.

 

Шахи.

21 лютого на базі Жаденського НВК відбувся традиційний шаховий турнір пам’ятіА.Левковича. Для участі в змаганнях прибув 41 учасник серед школярів і дорослих. Серед школярів перемогу здобув місцевий вихованець Легкий Олександр,друге місце також у школяра з Жадені Буяна Олександра, бронза у Потера Олександра з Дубровицького НВК. Серед дорослих всі призові місця посіли представникиз м. Сарни.1-Галаган Володимир, 2-Параниця Олександр, 3-Параниця Віктор.

  • Переглядів: 6 499
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9