Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Футбол

Футбол

Відповідно до відбіркових матчів турніру на призи клубу «Шкіряний м*яч» серед учнів 2004 р.н, які проходили в м.Дубровиця 28 квітня ц.р., ФК «Юніор», створена на базі учнів-футболістів Дубровицького НВК «Школа-ліцей» та підсилена гравцями Колківського, Берестівського НВК та ЗОШ №1 м.Дубровиця, здобула право представляти наш район на обласних змаганнях.

06 травня відбулись фінальні змагання, в яких взяли участь 8 команд. За результатами жеребкування у суперники нашим футболістам було визначено команди із м.Дубно, Рівненського та Сарненського районів. Першу гру із своїми однолітками із м.Дубно, наші хлопці почали невпевнено і дуже швидко пропустили м’яч. Однак ця прикра невдача не знітила наших футболістів. В подальшому вони взяли гру під свій контроль і, як результат, перемогли з рахунком 3-1 (відзначились Клюйко Назар та Харківець Василь (2). В другому матчі наші хлопці грали вже впевнено і розкуто, про що свідчить рахунок – 3-0 (Ліпінський Ярослав, Харківець Василь та Клюйко Назар). Остання гра в групі вирішувала, хто вийде в ній переможцем і, відповідно, буде грати у фіналі. Суперником наших футболістів була команда Сарненського району, яка теж перемогла в 2 своїх іграх. Наші «юніори» із самого початку матчу почали демонструвати свою перевагу, забивши 2 м’ячі, дозволивши супернику забити м’яч престижу лише в кінці матчу. Отже фінальний рахунок 2-1 на користь ФК «Юніор» вивів наших хлопців у фінал (відзначились Дем’янець Назар та Харківець Василь).

У другій групі переможцем вийшла команда з смт.Смига Дубенського району.

Фінальна гра почалася з атак суперників, в одній з яких їм вдалося відкрити рахунок. Однак наші хлопці не знітились і швидко відповіли голом у відповідь (Харківець Василь). Перший тайм закінчився з рахунком 1-1. В другому таймі гра проходила на рівних, однак в середині тайму після кутового, гравцям із Дубенського району вдалося вийти вперед. Але і ця прикра невдача не вплинула на нашим юніорів і ближче до закінчення матчу зі штрафного вдалося відновити рівновагу (Харківець Василь).

Фінальний результат зафіксував рахунок 2-2 і переможця необхідно було визначати за серією пенальті. Серія пенальті була виснажлива та інтригуюча. Наші футболісти могли як і виграти, так і програти. Однак все-таки холоднокровність та впевненість наших юних футболістів (яким можуть позаздрити й дорослі) призвела до перемоги в серії пенальиі з рахунком 8-7.

Дана перемога дала право нашим футболістам представляти Рівненську область на всеукраїнських змаганнях.
 
 
 

Футбол

 

Футбол

 

Футбол

 

Футбол

 

 
 

  • Переглядів: 5 795
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9