Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » спортивний дайджест

спортивний дайджест

Волейбол

Протягом квітня місяця тривала обласна спартакіада з волейболу серед юнаків. Дуже вдало виступила збірна команда школярів Дубровицького району сформована на базі Дубровицького НВК «Школа-ліцей». Впевнено подолавши своїх суперників у зональному етапі в м.Вараш, наші волейболісти здобули путівку до фіналу який відбувся в м.Рівне. За підсумком фінальних змагань команда Дубровицького району посіла підсумкове 3 місце, поступившись у півфіналі сарненським одноліткам, а у грі за третє місце здолавши млинівських волейболістів.

 

спортивний дайджест

 


Легкоатлетичний крос

19 квітня в смт.Клевань Рівненської області відбулася спартакіада школярів з легкоатлетичного кросу. Збірна команда Дубровицького району була сформована на базі Осівського НВК. За підсумком шести бігових забігів (500м,1000м,2000м-дівчата, 1000м,2000м,3000м-юнаки) команда Дубровицького району посіла друге загальнокомандне місце, що є успіхом наших юних спортсменів.

Футбол

21 квітня на міському стадіоні відбулися районні змагання з футболу серед дівчат на приз клубу «Шкіряний м’яч» у вікових группах 2003/04 і 2005/06 років народження. У старшій віковій групи виявити сильнішого прибули 3 команди (Дубровицький НВК «Школа-ліцей», Перебродівський НВК, об’єднана команда Людинської ЗОШ і Берестівського НВК). Усі три гри між командами завершилися з однаковим рахунком 0-0, тому сильнішого виявляли за допомогою серії пенальті, фортуна посміхнулася дівчатам Перебродівського НВК, які і стали переможцями, срібні нагороди у об’єднаної команди Людині та Берестя, бронза у міської команди.

У молодшій групі приймало участь 6 команд, які були поділені на дві групи. За підсумком ігор у групах у фінальній грі зустрілися команди Перебродівського НВК і Сварицевицького НВК сильнішими виявилися гравці Перебродівського НВК з рахунком 3-0, у грі за третє місце команда Залузького НВК перемогла Бережківської ЗОШ з рахунком 2-0 і стала бронзовим призером змагань. Усі команди-призери змагань були відзначені грамотами і отримали солодкі подарунки.

 
 

спортивний дайджест

 

спортивний дайджест

 


  • Переглядів: 4 365
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9