Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Переможця конкурсу з охорони праці визначено

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

Переможцем 1 етапу Всеукраїнського громадського огляду – конкурсу стану умов і охорони праці в закладах освіти Дубровицького району визнано Озерський НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Адміністрація закладу та профспілковий комітет Озерського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» щорічно розробляють комплексні заходи щодо досягнення нормативів безпеки, гігієни і охорони праці, запобігання випадків травматизму. Заходи затверджені на 2016 рік виконано.

Для реалізації заходів проведена значна організаційна робота.У звязку із незабезпечення нормального теплового режиму в НВК, директор розірвав договір на обслуговування закладу КП «Теплосервіс».

Направлено клопотання Дубровицькому управлінню освіти, молоді і спорту про включення закладу у різні програми розвитку. В результаті:

проект Озерського НВК включено в обласний конкурс з енергозбереження та профінансовано по програмі енергоефективності за співфінансування обласного і районного бюджетів;

розпорядженням голови Дубровицької РДА №257 від 18.11.2016 року Озерський НВК включений в перелік об’єктів для заміни вікон на енергозберігаючі за рахунок субвенції з державного бюджету;

управлінням освіти, молоді і спорту Дубровицької РДА Озерський НВК включено в програму капітальних видатків на проведення капітального ремонту спортивного залу;

сесією Лісівської сільської ради виділено кошти на зміцнення матеріальної бази Озерського НВК;.

дирекцією школи залучено позабюджетні кошти, організовано роботу працівників школи, батьків, на ремонтні роботи.

Як наслідок проведено такі технічні заходи:

1.Капітальний ремонт котельні на суму 455358 грн. Проведено заміну теплотехнічного обладнання, придбано та встановлено твердопаливний котел з ручним навантаженням палива в комплексі з пультом керування та вентилятором «Данко-250 ТС», вузол обліку та регулювання теплової енергії, трубопроводи, димовилучення, силове електрообладнання, відсмоктувач.

2.Проведено заміну 51 вікна на енергозберігаючі на суму 2848446 грн.

3.Завершено капітальний ремонт спортивного залу, де замінено 182 метрів квадратних підлоги на суму – 92 тисячі грн.,стіни залу та коридорів оббито дерев’яною вагонкою на висоті 2,1 м, загальною площею 86 м. кв. та оздоблено дерев’яним кутником (50 м),кімнат для перевдягання хлопчиків 1 дівчаток, коридори для запасного виходу;

обладнано кабінет вчителів фізичної культури: оббито панелі дерев’яною вагонкою, відремонтовано підлогу, придбано стенд з інформацію по охороні праці та техніці безпеки (акти-дозволи, інструкції, графік роботи, інформація методичного характеру тощо); у спортзалі замінено освітлення на 8 сучасних енергозберігаючих LED-прожекторів (50 W), відремонтовано вмикачі світла та замінено розетки.

4.Встановлено 200 метрів огорожі навколо території закладу.

5.Проведено частковий ремонт даху котельні (перекриття даху шифером, поточний ремонт внутрішніх приміщень котельні, а саме: душевої, кімнати відпочинку,коридору. Стіни та стеля облаштували дерев’яною та пластиковою вагонкою, підлогу - плиткою, лінолеум)

6.На території закладу 9-10 вересня 2016 року працівниками загону підрозділу з надзвичайних ситуацій м.Рівне зрізано небезпечні дерева.

7.Власними зусиллями було сконструйовано і встановлено 3 дерев’яні люки для каналізаційних ям.

8. Обладнано куточок з охорони праці та пожежної безпеки.

9.У 2016 році за кошти бюджету Лісівської сільської ради придбано і встановлено :

  • телевізор (7000 грн);
  • замінено дерев’яніфутбольні ворота на металеві конструкції (750 грн);
  • встановлено флагшток біля школи та поновили вивіску над центральним входом в школу (1200 грн);
  • придбано 6 нових письмових столів у вчительську кімнату, кабінет географії та кабінет директора (на суму 8000 грн);
  • нову трибуну в актовий зал (480 грн);
  • замінено 5 класних дощок у навчальних кабінетах(всього на 8000 грн.);
  • придбано прожектори в спортивну залу (7000 грн);
  • комплект волейбольної форми для жіночої вчительської команди НВК (2700 грн.).

10.За підтримкимісцевих підприємців та лісництва систематично поновлюється спортінвентар у спортзалі (волейбольні та футбольні м’ячі, тенісні набори, скакалки, гранати для метання тощо), придбана акустична системи ( 10000 грн.) тощо.

На всі заходи по покращенню умов праці і навчання з різних бюджетів та позабюджетних коштів освоєно 850 тисяч гривень.

Завдяки проведеній роботі в закладі значно поліпшено умови праці та навчання, забезпечено відповідність стану умов чинним нормативно-правовим актам з охорони праці та санітарним нормам і правилам проведення навчально-виховного процесу.

Досягнуто нормальний температурний режим у всьому приміщенні закладу, забезпечено умови безпечного перебування дітей та дорослих на території і в приміщенні, створено належні і безпечні умови для роботи кочегарів, вчителів фізичної культури, прибиральниць, доведено до рівня освітленість у спортзалі, надано естетичного вигляду приміщенням школи. Досягнуто економію теплової енергії та економію коштів ( більше 45 тисяч щомісячно) на забезпечення теплового режиму.

В закладі відсутні випадки виробничого травматизму серед працівників, травматизму, пов’язаного з навчально-виховним процесом серед учнів, вихованців.

 

Начальник управління освіти,                                         Голова ради Дубровицької

молоді і спорту Дубровицької РДА                                     районної організації профспілки

 
 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 

Переможця конкурсу з охорони праці визначено

 


  • Переглядів: 14 735
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9