Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » баскетбольний турнір серед дівчат

баскетбольний турнір серед дівчат

27 січня на базі Висоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся баскетбольний турнір серед дівчат. Щороку такі змагання проходять на честь колишнього директора школи – Галини Петровської. Цьогоріч спробувати свої сили вирішили 5 команд району, серед яких: Висоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лютинський НВК, Дубровицька ЗОШ №2, Селецький НВК та Дубровицький НВК «Школа – Ліцей». На турнірі були присутні почесні гості, а зокрема: Гура Людмила Федорівна – голова Висоцької громади, Рожко Микола Васильович –завідуючий сектором освіти,молоді та спорту Висоцької громади та Котяш Олександр Анатолійович – головний спеціаліст освіти, молоді та спорту ДубровицькоїРДА, що прибув з подарунком (баскетбольний м’яч).

Відкриття пройшло урочисто, а після жеребкування усі команди було розбито на дві підгрупи. У першій грі змагалися Дубровицька ЗОШ №2 та Дубровицький НВК «Школа – Ліцей» , у напруженій боротьбі перемогу одержали баскетболістки ЗОШ №2 з рахунком 23-22. У другій грі господарки впевнено перемогли ліцеїсток з великим відривом у рахунку. Третя гра принесла перемогу Лютинському НВК над Селецьким НВК з рахуном 21-17. У заключній грі групового етапу юні височанки здобули перемогу над ЗОШ №2 32-11. У грі за третє місце Дубровицька ЗОШ №2 у драматичній грі здобула перемогу над баскетболістами Селецького НВК з рахунком 7-4, у фінальній грі гравці Висоцької ЗОШ перемогли баскетболісток Лютинського НВК 26-17. Усі команди були нагородженні солодкими подарунками від спонсорів турніру. У кожній номінації також нагороджено кращих гравців.

 

Загалом такі місця:

І – Висоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІ – Лютинський НВК;

ІІІ – Дубровицька ЗОШ №2;

ІV– Селецький НВК;

V – Дубровицький НВК-Ліцей.

Велика подяка усім тренерам, які плідно працювали впродовж року і команди яких показали хороший результат! Можемо бути впевнені, що зростає спортивна, гідна молодь! Здорова нація – сильна нація! Адже спорт –це життя.

 

 
 
 
баскетбольний турнір серед дівчат
  • Переглядів: 4 019
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9