Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ГУМАНІТАРНОГО КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ГУМАНІТАРНОГО КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"

Комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради було проведено обласний гуманітарний конкурс  «Космічні фантазії».

Цьогоріч на розгляд журі конкурсу було представлено більше 360 робіт із майже 30 закладів позашкільної та загальної середньої освіти територіальних громад сільських, селищних та міських рад Рівненської  області у таких номінаціях: «Література та журналістика», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Філософія» та історія». На конкурс були подані кращі роботи вихованців Центру дитячої та юнацької творчості  та учнів закладів загальної середньої освіти Дубровицької  територіальної громади – переможців територіального етапу  гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

Журі високо оцінило творчий підхід конкурсантів при виготовленні цікавих за задумом та технологією робіт, їх філософське сприйняття Всесвіту та вираження його через свої роботи.  За результатами роботи журі Дубровицька територіальна громада  виборола  І місце у колективній першості. У різних номінація призові місця здобули:

 

Номінація  «Образотворче мистецтво»:

Живопис (гуаш)

І місце –  Іванна ЖМУРА, вихованка студії образотворчого мистецтва «Юні Пікассо» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Глобальна перспектива»;

І місце – Аліна САЛІВОНОВА, учениця Берестівського ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Космічна охорона в галактиці»;

ІІ місце – Дарина  ОЛЕКСІЄВЕЦЬ, учениця  Залузького ліцею Дубровицької  міської ради, за роботу «Розсипало небо планети і зорі».

Живопис (акварель)

І місце –  Максим ТОМІЛОВИЧ, учень  Дубровицького ліцею № 2 Дубровицької міської ради, за роботу «Вони тримають все, навіть космос»;

ІІ місце –  Софія ХОЛОДЬКО та Лілія ДОВБУШ, учениці Сварицевицького ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Космічний міраж».

Графіка

І місце – Мирослава  ШИНКАР, вихованка студії образотворчого мистецтва «Юні Пікассо» Центру дитячої та юнацької творчості, за роботу «Космічна цивілізація»;

ІІІ місце – Владислав КРИЖАНІВСЬКИЙ, учень Селецького ліцею імені Олега ВАЩИШИНА Дубровицької міської ради, за роботу «Королева флори».

Номінація  «Декоративно-прикладне мистецтво»:

«М’яка іграшка»

І місце – Софія АНТОНОВА, вихованка  гуртка «Валяння вовни» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Інопланетний світ».

Вироби з бісеру

І місце – Ганна ПРАВНИК, учениця Орв`яницького ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Український космонавт».

«Картини»

ІІ місце – Адріана ЧАЙКОВСЬКА та Софія КЛІМЧИК, вихованки гуртка «Тістопластика» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Прибульці».

Оригамі

ІІ місце – Маргарита ДОЛІД, вихованка гуртка «Паперопластика» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Таємниці Космосу».

Аплікація

ІІ місце – Михайло ЩЕРБАНЬ, вихованець гуртка «Початкове технічне моделювання» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Космічний настрій».

Вироби з дерева

ІІІ місце – Руслан  ГОРОДИНЕЦЬ, вихованець гуртка «Випалювання» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Космічний калейдоскоп».

«Сувенір»

ІІІ місце – Дарина  ДЕНИЩИЧ, вихованка гуртка «Сувенір» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Космічна подорож».

Номінація «Література та журналістика»

Поезія

І місце – Софія БАНЬКОВСЬКА, учениця Бережківського ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Моя земля»;

І місце – Вікторія ФУРСОВИЧ, учениця Берестівського ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Небо мирне нам пошли».

Казка

І місце – Максим РАЗКЕВИЧ, учень  Дубровицького ліцею № 2 Дубровицької міської ради, за роботу «Війна планет Арканума».

Проза

ІІІ місце – Павліна ЗАВГОРОДНЯ, учениця Берестівського ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Сяйво в мішку».

Номінація «ФІЛОСОФІЯ ТА ІСТОРІЯ»

ІІІ місце – Артем МЕЛЕЩУК, учень Берестівського ліцею Дубровицької міської ради, за роботу «Єднання».

 

Вітаємо переможців та призерів обласного конкурсу та сподіваємося отримати високу оцінку журі на Всеукраїнському конкурсі!

  Зичимо успіхів, натхнення та нових перемог!


 

 

  • Переглядів: 1 741
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9