Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАЯВНІСТЬ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАЯВНІСТЬ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ 

    Відповідно до наказу начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради від 01.06.2023 № 112/к/тр «Про проведення процедури щодо призначення на посаду директора Дубровицького закладу дошкільної освіти №4«Малятко» Дубровицької міської ради», з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора дошкільного навчального закладу, що знаходиться за адресою: Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Дубровиця, вул. Воробинська, 51, оголошується вакансія на посаду директора  Дубровицького закладу дошкільної освіти №4 «Малятко» Дубровицької міської ради.

    У зв’язку з виробничою необхідністю строк подання документів кандидатів на вакантну посаду директора  Дубровицького закладу дошкільної освіти №4 «Малятко» Дубровицької міської ради становить 5 робочих днів з дня оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради (з 06 червня 2023 до 12 червня 2023 року включно).

Кваліфікаційні вимоги: громадянин України, вільно володіє державною (українською) мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. 

      Документи для участі в конкурсному відборі на посаду директора  Дубровицького закладу дошкільної освіти №4 «Малятко» Дубровицької міської ради:

 - згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

     В обов’язковому порядку кандидатом на вакантну посаду заповнюється реєстраційна Google форма за покликанням АНКЕТА .

Особа може надати інші документи, які можуть підтверджувати її професійні та/або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Документи приймаються КОЛОДОЮ Іриною Іванівною, інспектором з методичної роботи Групи господарського обслуговування відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Дубровицької міської ради за адресою: м.Дубровиця , вул. Воробинська, буд. 4, відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, 2-й поверх, та на електронну адресу R_irunka@ukr.net, телефон для довідок (0965346280)



Список осіб, допущених до співбесіди -- perelk-osb-spvbesda.doc [26 Kb] (c: 17)

  • Переглядів: 1 790
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9