Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У СУДІЇ РОЗВИТКУ ДИТИНИ «МіМі» ПІД ГАСЛОМ «ВІЙНА НЕ ВІДМІНЯЄ ДИТИНСТВО!»

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У СУДІЇ РОЗВИТКУ ДИТИНИ «МіМі» ПІД ГАСЛОМ «ВІЙНА НЕ ВІДМІНЯЄ ДИТИНСТВО!»

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

У СУДІЇ РОЗВИТКУ ДИТИНИ «МіМі»

ПІД ГАСЛОМ «ВІЙНА НЕ ВІДМІНЯЄ ДИТИНСТВО!»

24-25 травня  2023 року у Центрі дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради пройшли підсумкові заняття студії розвитку дитини «МіМі». Формат занять відрізнявся від вже звичних, адже проводилися вони у присутності батьків наших вихованців.

Кожна мама і кожен тато хоче, щоб їхня дитина була найрозумнішою, найкмітливішою, найуспішнішою. Саме тому завдання студії розвитку дитини «МіМі» – із раннього віку розвинути у дитині здібності, сформувати життєвонеобхідні навички і розкрити потенціал, про який батьки, іноді, навіть не здогадуються. Упродовж навчального року вихованці двічі на тиждень відвідували  заняття: «Весела ритміка», керівник Вікторія Семенюк; «Вправні пальчики», керівник Олена Подик;  «Цікава англійська»,  керівник Мирослава Антосюк; «Граємо в театр», керівник Галина Ващишина. Маленькі гуртківці продемонстрували те, чого вони навчилися упродовж року на заняттях, а спільне виконання з батьками творчих завдань, ритмічних вправ  надихнуло як дітей, так і дорослих, подарувало всім незабутні емоції.

Після закінчення занять із вітальним  словом  до вихованців студії звернувся директор Центру дитячої та юнацької творчості Микола Семенюк, який привітав діток із успішним закінченням 2022/2023 навчального року, вручив усім вихованцям пам’ятні медальки  та солодкі подарунки та запросив усіх до святкового солодкого столу.

Радісно, весело, хвилююче та сумно водночас… Швидко пробіжить літо і вже у вересні Центр дитячої та юнацької творчості чекатиме своїх маленьких гуртківців на заняття.

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 087
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9